Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya CHP Eski Vekil Adayı Karaben, İlçe Başkanı Olduğu Haberini Yalanladı!

Antalya CHP Eski Vekil Adayı Karaben, İlçe Başkanı Olduğu Haberini Yalanladı!

Kısa süre önce Antalya DHA tarafından servis edilen Karaben'in İYİ Parti Antalya İlçe başkanı oldu haberine Şükriye Karaben tarafından yalanlama geldi. Haber DHA'dan aynen şöyle servisi edildi; Antalya’da örgütlenme çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de

Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçe başkanları belli oldu. Muratpaşa’ya Tahir Güçlü, Kepez’e Şükriye Karaben, Konyaaltı’nda ise Serap Yılmaz atandı. Şükriye Karaben, 2015 yerel seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olmuştu. Nizamettin Sağır başkanlığındaki 110 kişilik Antalya il yönetiminin tanıtımını yapan İYİ Parti, Antalya Teşkilatı’nda örgütlenme çalışmaları devam ediyor.

Örgütlenme çalışmaları kapsamında İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na Şükriye Karaben, Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na ise Avukat Serap Yılmaz atandı.

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığı’na atanan Şükriye Karaben, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Kepez Belediye Başkan adayı, 2015 yerel seçimlerinde ise milletvekili aday adayı olmuştu. (DHA)

Karaben'in açıklaması: 

2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olan Şükriye Karaben, İYİ Parti’nin Kepez İlçe Başkanlığı’na atandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Karaben, “Meral Hanım’dan tutun üst bürokratlar bu konuda teklif yaptılar ancak ben kabul etmedim. Zaten hukuken bir partide üyeyken başka bir partiye atanma yapılması teknik olarak mümkün değil.

Bir telefon kadar yakınken bazı arkadaşların atama yapıldı diye haber paylaşmasını art niyetli ve düşündürücü olarak görüyorum” dedi.

2014 yerel seçimlerinde CHP’den Kepez Belediye Başkan adayı, 2015 yerel seçimlerinde ise yine CHP’den milletvekili aday adayı olan Şükriye Karaben, İYİ Parti’nin Kepez İlçe Başkanlığı’na atandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kendisine İYİ Parti tarafından teklifin geldiğini ancak kabul etmediğini vurgulayan Karaben, “Böyle bir teklif geldiği doğrudur. Meral Hanım’dan başlayarak Ankara’daki üst bürokratların yaklaşık 1 aydır görüşmeleri söz konusudur.

Ama ben böyle bir şeyi kabul etmedim. Zaten hukuken bir partide üyeyken başka bir partiye atanma yapılması teknik olarak mümkün değil” dedi.

Karaben, “Teklif beni gururlandırdı, onurlanırdı ancak kabul edemem.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım