Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Antalya CHP’de Devir Teslim Gerçekleştirildi, Birlik Mesajları Verildi

Antalya CHP’de Devir Teslim Gerçekleştirildi, Birlik Mesajları Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni İl Başkanı Nusret Bayar, eski Başkan Ahmet Kumbul’dan görevi devraldı. Partililere birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarına dair söz veren Bayar, CHP’yi Antalya’da hak ettiği yere ulaştıracaklarını, Türkiye’de ise iktidar yapacaklarını söyledi.

9 Şubat’ta Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 37. Olağan Kongresinde 335 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçilen Nusret Bayar, dün İl Başkanlığı binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Ahmet Kumbul’dan devraldı.

Devir teslim törenine CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı, Gazipaşa, Serik, Kaş, Kemer,  Demre,Kumluca, Alanya, Manavgat İlçe Başkanları, eski Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve çok sayıda partili katıldı.

Yeni Başkan Bayar, il binasına gelişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Eski Başkan Kumbul ile kucaklaşan Bayar, yaptığı konuşmada partililere birlik ve beraberlik içinde çalışma sözü verdi.  

“Kimse Ötekileştirilmemeli”

Törende bir konuşma yapan eski Başkan Ahmet Kumbul, 2 yıl görev yaptığı tüm örgüt üyelerine teşekkür etti. 2 yılda önemli seçimler atlattıklarını kaydeden Kumbul, hep beraber çalışarak bayrağı daha yukarılara taşıdıklarına inandığını söyleyerek yeni seçilen ekibin de

bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklarına inandığını ifade etti. “Önce yönetim içinde, sonra örgüt ve ittifak içinde bir birlik, beraberlik, bütünlük dahilinde çalışma yapılırsa, herkes kucaklanır kimse ötekileştirilmezse, sokaktaki tüm vatandaşlarımıza dokunulup

her bir bireyin sorununa çözüm önerisi getirilirse, her bireye dokunabilirsek partimizin iktidar yürüyüşüne Antalya’dan çok büyük katkı sunacağımızı düşünüyorum” diyen Kumbul, Bayar ve ekibine başarı diledi.

“Kuvayı Milliye Ruhuyla Çalışacağız”

Kumbul’dan sonra konuşan Milletvekili Rafet Zeybek ise, Ankara’da bulunan diğer milletvekillerinin kendisini temsilci olarak gönderdiklerini söyledi. Ülke ve Cumhuriyetin tehdit altında olduğunu iddia eden Zeybek, “Biz 1919 yılında ne yaptıysak onu yapacağız.

Kuvayi Milliye ruhuyla çalışacağız. Bir olabilir, birlikte el ele verebilirsek mutlaka başaracağız. İnanıyoruz ki önümüzdeki ilk seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Asla birbirimize karşı ötekileştirici, yıpratıcı, kırıcı sözler kullanmayacağız.

Tabii ki eleştireceğiz ama her birimizin yaptığı eleştiri mutlaka CHP’ye katkı sağlamalıdır. Kendi aramızdaki tartışmaları bırakıp hep birlikte bu ülkeyi çıkmazın içine sokan iktidarı devirmek için çalışacağız” diyerek Kumbul ile ekibine teşekkür etti. Bayar ve yönetimine ise başarı diledi.

“Bizim Kongrelerimizin Kaybedeni Olmaz”

CHP’nin kardeşliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün partisi olduğunu dile getiren Nusret Bayar ise, barış, kardeşlik ve dostluk içerisinde bir kongreyi daha geride bıraktıklarını söyledi. “CHP’nin kongrelerinin kaybedeni olmaz” diyen Bayar, “CHP kongreleri bir bayrak yarışıdır.

Parti içerisinde kongrelerimiz biter ve çalışma devam eder. Bugüne kadar partimize, partimizin başarısına katkı koyan Ahmet Kumbul ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bundan sonrada hep birlikte partimizin başarısı için el ele, kol kola, omuz omuza çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

“CHP’yi İktidar Yapacağız”

Sevgiyi, barışı, kardeşliği, yoldaşlığı Antalya’da zirveye taşıyacağına dair partililere söz veren Bayar, “Bizim kavgamız ezenle, sömürenlerle, bu ülkeyi tek kişiyle yönetenlerle. Bunun mücadelesini vereceğiz.

Bunun için en büyük gücümüz örgütümüz ve örgütlü mücadelemiz olacak. Birlikte mücadele ederek CHP’yi Antalya’da birinci parti, Türkiye’de iktidar yapacağız. CHP’yi Antalya’da hak ettiği yere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızın sözünü veriyorum.

Çıktığımız bu yolda birlik, beraberlik, dayanışma ve örgüt hukuku çerçevesinde omuz omuza mücadele edeceğiz” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım