Menu
RSS

Antalya Büyükşehir Kumluca'da 'Sosyal Kart' Dağıttı!

Antalya Büyükşehir Kumluca'da 'Sosyal Kart' Dağıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı olan vatandaşlara 'Sosyal Kart' desteğini sürdürüyor. Kumluca'da 446 aile 'Sosyal Kart' ile ihtiyaçlarını karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi, en önemli sosyal projelerinden biri olan 'Sosyal Kart' ile Antalyalılara

zor günlerinde destek olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Kumluca İlçesi'nde, sosyoekonomik açıdan ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar belirlenerek Sosyal Kart desteği yapılıyor.

Sosyal Kartla, dar gelirli aileler, gıda, temizlik, kırtasiye gibi ihtiyaçlarını istedikleri marketten temin edebiliyor.

ELEKTRİK VE SU PARASI 'SOSYAL KARTLA' ÖDENEBİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran 'Sosyal Kart' projesiyle bir elin verdiğini diğeri görmeden vatandaşlara hizmet etme imkanı bulduklarını söyledi. Evran, şöyle konuştu:

"Kumluca'da iki yılda 41 mahallede ihtiyaç sahibi toplam 446 aileye 'Sosyal Kart' dağıttık. Sosyal kart ile ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlarımız ihtiyacı olan temel ürünleri istediği marketlerden karşılayabileceği bir sistem oluşturduk.

Ayrıca vatandaşlarımız bu kartlarla elektrik ve su faturaları da ödeyebilecekler. Bu projenin mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ederim."

yukarı çık
0
Paylaşım