Menu
RSS

Antalya Büro Emekçileri Sendikası’ndan Dostluk ve Dayanışma Kampı

Antalya Büro Emekçileri Sendikası’ndan Dostluk ve Dayanışma Kampı

Büro Emekçileri Sendikası (BES) Antalya Şubesi 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde Olimpos’ta Dostluk ve Dayanışma Kampı düzenledi. Kampa aralarında BES Genel Başkanı Serpil Akpınar’ında olduğu sendika yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı.

Kamp açılışında kısa bir konuşma yapan BES Antalya Şube Başkanı Devrim Mol, “Ülkede yaşanan baskı, dayatma, ekonomik ve siyasal kıskaçlara rağmen tüm bunları değiştirmeye, dönüştürmeye kararlıyız.

Gelecek güzel günlere umutla inanan emekçilerin birlikteliği ve örgütlülüğü ve dayanışması çok önemli. Eşit, özgür, laik bir ülkede bir arada kardeşçe yaşam diliyorum. “ dedi.

Devrim Mol’un konuşmasının ardından balonlu tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Doğa yürüyüşü, deniz etkinlikleri ve tiyatro oyunlarının da gerçekleştirildiği kampta, çocuklar içinde çeşitli aktivistler düzenlendi.

Bütçe Hakkı ve Esnek Çalışma, Ekonomik Kriz, Krizin Emekçilere Yansıması, Güvencesizlik, Kadın İstihdamı, konularında eğitim çalışmaları ve atölyeler düzenlendi.

Kampa katılanlar, eğitim ve etkinliklerin oldukça verimli ve iyi geçtiğini belirterek kampın her yıl tekrar edilmesi yönünde talepleri oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım