Menu
RSS

Antalya Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Buluşmaları

Antalya Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Buluşmaları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 1998 yılından beri faaliyet gösteren Antalya AB Bilgi Merkezi, Nisan ayı aktiviteleri kapsamında Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğinde  "Antalya Avrupa Birliği Bilgi Merkezi Buluşmaları" adı altında "Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı" ve "Albedotrek Doğa Aktviteleri Grubu" ile bir araya geldi.

Antalya AB Bilgi Merkezi Buluşmaları çerçevesinde ilk etkinlik, 9 Nisan tarihinde “Erasmus+Spor Projesi” teması ile Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı ile gerçekleştirildi.

Avrupa Takımı Üyesi Zafer Günal’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, katılımcılarla  “Erasmus+Spor” programı hakkında bilgiler verildi.

İkinci etkinlik, 30 Nisan tarihinde AB-Türkiye Müzakere süreci teması ile “Albedotrek Doğa Aktiviteleri Grubu” ile yapıldı. Antalya’da 1300 metre yükseklikteki Pınarcık Mevkii Ovacık Köyü’nde buluşmaya konuk konuşmacı olarak katılan Avrupa Takımı Üyesi Derya Sevinç, “Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecinde son durum, vize serbestisi ve AB-Türkiye ekonomisi” konularında bilgiler verdi.

Etkinliklerin amacının Antalya’da faaliyet gösteren çeşitli grup ve organizasyonlarda AB farkındalığı oluşturmak olduğu ifade edilirken, 2016 yılı içinde söz konusu etkinliklerden 4 adet düzenlenmesinin planlandığı bildirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım