Menu
RSS

Antalya Aksu’da 190 Öğrenci, Hayvanat Bahçesi’ni Ziyaret Etti

Antalya Aksu’da 190 Öğrenci, Hayvanat Bahçesi’ni Ziyaret Etti

Aksu Kaymakamlığı, Aksu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile başlatılan “Gezerek Öğreniyorum” Projesi devam ediyor. Proje kapsamında, Aksu’da engelli ve özel eğitim gören yaklaşık 190 çocuk

Antalya Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret ederek, gönüllerince bir gün geçirdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin’in de eşlik ettiği Hayvanat Bahçesi ziyaretinde, yaklaşık 190 öğrenci, aileleri ve öğretmenlerinin gözetiminde Antalya Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti.

Hayvanat bahçesindeki hayvanları ilgiyle seyreden ve meraklı sorular yönelten öğrenciler, gezi boyunca bol bol fotoğraf çektirip, oyunlar oynadı.

Gezi boyunca hem çocuklar hem de velilerle yakından ilgilenen Ümmü Şahin, proje kapsamında her ay farklı bir etkinlik düzenlendiğini anımsatarak şunları söyledi: 

“Gezerek Öğreniyorum Projesi kapsamında ilçemizde özel eğitim ve evde eğitim alan engelli 190 çocuğumuzla Antalya Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret ederek onların mutluluklarına yakından şahit olduk” dedi.

“Gezerek Öğreniyorum” Projesi Nedir?

“Gezerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında engelli çocuklar için her ay farklı bir etkinlik düzenleniyor. Amacı farkındalık yaratmak ve engelli çocuklara ayda bir sefer de olsa güzel vakit geçirmek olan proje, öğrenci ve öğrenci velileri tarafından da büyük beğeni topluyor.

yukarı çık
0
Paylaşım