Menu
RSS

Antalya Akdeniz Üniversitesi Senatosu'ndan Zeytin Dalı Operasyonuna Destek

Antalya Akdeniz Üniversitesi Senatosu'ndan Zeytin Dalı Operasyonuna Destek

Akdeniz Üniversitesi Senatosu, bölgede huzur, güven ve barışın koruması amacıyla Suriye Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonuna destek verdiğini açıkladı. Akdeniz Üniversitesi Senatosu, Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü operasyonu değerlendirdi.

Toplantı sonrasında üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin güney sınırlarını terörist unsurlardan temizlemek, bölge halkını terör örgütlerinin zulüm ve baskısından kurtarmak, bölgede huzur, güven ve barışı korumak amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne gelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı kararlı ve dik duruşunu koruyarak mücadele eden yüce devletimizin yanındayız.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Terörle Mücadele Kararları ile Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmış olan operasyonda, gücünü Türk milletinden alan ordumuzun muzaffer olacağına inancımızın tamdır.

Kahraman askerlerimize bu haklı mücadelemizde başarılar dileriz. Operasyon kapsamında şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve gazilerimize acil şifalar diler, tüm dualarımızın vatanımız için canını ortaya koyan kahraman askerlerimizle olduğunu belirtiriz. "

yukarı çık
0
Paylaşım