Menu
RSS

Antalya ADD Başkanı Daş: Umutsuz Değiliz

Antalya ADD Başkanı Daş: Umutsuz Değiliz

ADD Antalya Şube Başkanlığı’nın düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısında, çeşitli siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından insanlar bir araya geldi. Kahvaltı etkinliğinde konuşan ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, 7 Haziran’daki dayanışma ve seçim sonuçlarını hatırlatarak,

umutsuz olmadıklarını ama rehavete de kapılmamak gerektiğini dile getirdi. Daş emperyalizmin bir oyunu olarak gördüğü ve yetkilerin tek elde toplanması olarak özetlediği önümüzdeki seçimde herkesin duyarlı olmasını, çevresindeki insanlara ulaşmasını ve seçim sonuçlarının zaferle sonuçlanabilmesi için gereken çabayı göstermesini istedi.

Daş konuşmasında şunlara değindi:

“Bizler umutsuz değiliz. Yaklaşan 24 Haziran öncesi umutsuz olmadığımızı ispat etmiştik. Türkiye seçmeninin yüzde 3 buçuğunu oluşturan Antalya’dan Türkiye havuzuna ne kadar katkı sağlarsak 24 Haziran’ın sonucunda umut yeşerecektir.

Umalım da bizler Atatürk’çü Düşünce sisteminde kin ve nefretin olmadığını bilen bizler, huzur istediğimizi tam bağımsız bir Türkiye’de yaşamak istediğimizi ifade ediyoruz.

Hepimiz, burada olan ve olamayan tüm kurumlarımızla birlikte el ele vererek Türkiye’nin 5.inci büyük ilinde, kendi evimiz Antalya da görevimizi yapmak zorundayız.

Şundan emin olun, elimizde ki olanaklarımız, insan sayımız, aracımız, gerecimiz, kurumlarımız bu mücadeleyi kazanmak için hazırız. 19 ilçe şubelerimiz de bu anlamda çalışmalarını sürdürecektir.

Yüzde 50 + 1 rakamını düşündüğümüzde 1 kişinin dahi ne kadar önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. O nedenle hepimiz, başta akrabalarımız yakın dostlarımız olmak üzere sadece telefondaki en yakın 100 kişi harekete geçirdiğimizde,

Antalya’da Türkiye havuzuna katkı sağlamış olursunuz. Bu anlamda ADD şube başkanı olarak da görüşlerinize önerilerinize hatta eleştirilerinize açığız, aklınıza gelen bir yol yöntem baraj hepimizin kurtuluşu olabilir.

Bu anlamda derneğimizin kapısı 24 saat açıktır. Katkı sağlarsanız çok sevinirim. Son söz olarak korkmayın moralinizi de bozmayın, rehavete de kapılmayın.

Dün nasıl ki milletin istiklalini azim ve kararlılık kurtardıysa da 24 Haziran’da da hep birlikte azim ve kararlılık bu tehlikeyi gidişe dur diyecektir Türkiye’nin üstünde ki karanlık bulutları darmadağın edecektir”

yukarı çık
0
Paylaşım