Menu
RSS

Ali Tüzün: Esnafım İçin Dayak da Yerim Cezaevine de Girerim

Ali Tüzün: Esnafım İçin Dayak da Yerim Cezaevine de Girerim

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Tüzün, esnafın zararına olan her şeye 'hayır' diyeceğini belirterek, "Esnafım için dayak da yerim cezaevine de girerim" dedi. Ali Tüzün, Büyükşehir Belediyesi ile aralarında yaşanan olumsuzlukların nedenini anlatmak için üyeleri ile bir araya geldi.

Düğün salonunda buluşan oda yönetimi ve üyeleri, süreç hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Tüzün, "Antalya kamuoyunun önünde bugüne kadar yaşanan süreçte, Büyükşehir Belediyesi ile 'Her şeye hayır diyorsun' diye karşı karşıya kaldığım için bu toplantıyı yapma kararı aldım" dedi.

"Siz dik durun kimse size bir şey yapamaz. Biz onurumuzla yaşayacağız, onurumuzla gideceğiz. Çocuklarımıza evimize ekmek götüreceğiz. Ben esnaf için sizler için hayır diyorum. O nedenle beni sevmiyorlar" diyen Başkan Tüzün şöyle konuştu:

"Bizim tek isteğimiz var. Buradan esnafım için yine yalvarıyorum. Esnafıma ekmek kazanacakları imkanları müsaade et. Biz kurbanlık koyun değiliz, bizim de yasal haklarımız var.

Biz Antalyalıyı en düzgün şekilde taşıyacağız, ama çoluğumuza çocuğumuza ekmek parası da götüreceğiz. Bunu da herkes böyle bilsin. Ben esnaf için hayır diyorum. Burada olup olmama kararı veya mesleğimizi yapıp yapmama kararı alacağız. Biz sizin için dayak da yeriz cezaevine de gireriz."

Yapmamam Gerekiyordu Ama

"Burada sizden özür diliyorum, ondan özür dilemiyorum. Yapmamam gereken bir şeyi yaptım odanın camını kırdım, yapmamam gerekiyordu. Ama üzerimde 4 aydır büyük yük vardı" diyerek sözlerine devam eden Tüzün, "Biz halk otobüslerini eşit yapmamız gerektiğini söylüyoruz.

Verdikleri sözleri yerine getirmelerini istiyoruz. Belediyeden bize sürekli farklı talepler geliyor. Biz bunların hiçbirini istemiyoruz, sadece esnafımızın evine ekmek götürmesini istiyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım