Menu
RSS

Aksu’da Mülkiyet Ve İmar Sorunu Tartışıldı

Aksu’da Mülkiyet Ve İmar Sorunu Tartışıldı

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda geçtiğimiz Cuma akşamı saat 18:00 de Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları tartışıldı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Coşgun, Ahmet Aydoğmuş, Yusuf Koçyiğit, Nevzat Bozarslan ve Aksu Belediyesi Meclis Üyelerinin de yer aldığı yoğun katılımlı toplantıda; mülkiyet ve imar soruları ile ilgili vatandaşlar bilgilendirildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin toplantıda yaptığı açıklamada mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını söyledi. Başkan Şahin toplantının açılışında yaptığı konuşmaya şöyle devam etti:

“Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerimizin mülkiyet ve imar sorunlarını vatandaşın isteklerini dikkate alarak çözmek istiyoruz. Bugün burada gerek başkan yardımcılarımız, gerek meclis üyelerimizle sizleri ilk ağızdan bilgilendirme amacındayız.

Bu yüzden bir araya gelerek hem isteklerinizi dinlemek, sorularınızı cevaplandırmak hem de gelinen son aşamayı sizlerle paylaşmak istedik” dedi. Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan ise bölge hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan'ın Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili açıklamalarının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Soru cevap bölümünde toplantıya katılan vatandaşların soruları cevaplandırılarak görüş ve önerileri alındı.

yukarı çık
0
Paylaşım