Menu
RSS

Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Bugün Günlerden Yarın’

Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Bugün Günlerden Yarın’

Üniversite öğrencilerinin kendi geleceklerini çizebilen ve bunun için mücadele gücünü kendinde bulan nesiller olarak yetişmesini teşvik etmek amacıyla, Doğuş Grubu tarafından Şahenk İnisiyatifi çatısı altında hayata geçirilen ‘Bugün Günlerden Yarın’ platformu üniversite ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

25 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluşan platformun konuşmacıları Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğuş Turizm Grubu Başkanı Naci Başerdem ile Cem Yılmaz oldu.

Şahenk İnisiyatifi, hayata geçirdiği platformlar aracılığıyla toplumun farklı kesimlerinde iz bırakmaya ve her yaştan insanın hayatına dokunmaya devam ediyor. Doğuş Grubu’nun Şahenk İnisiyatifi çatısı altında 2014 yılında hayata geçirdiği “Bugün Günlerden Yarın” platformu üniversiteli gençleri kendi başarı hikâyelerini yazmaya teşvik ediyor ve kariyer planlarını yapmalarına destek oluyor. 

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile buluşan “Bugün Günlerden Yarın” platformu, gençleri Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğuş Turizm Grubu Başkanı Naci Başerdem ve Cem Yılmaz ile bir araya getirdi. Naci Başerdem ve Cem Yılmaz, iş hayatına ilişkin deneyimlerini ve başarı hikâyelerini üniversiteli gençlere aktardı.

Başerdem, gençlere hitap ettiği konuşmasında kendi eğitim hayatının ve kariyerinin yanı sıra gençlerin ufkunu açacak başarılı kişisel kariyer örneklerine de değindi. Yarım saat sahnede kalan Başerdem, gençlere Doğuş Grubu’nun kuruluşundan bu yana gelişimini dünyadaki gelişmelere de atıfta bulunarak aktardı.

Cem Yılmaz da BGY sahnesinde

Bugün Günlerden Yarın platformu sahnesinde Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluşan Cem Yılmaz ise gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde kendi hayat hikâyesinden örneklerle gençleri gelecek planları için yüreklendirdi. Cem Yılmaz ve üniversite öğrencileri arasındaki söyleşi, gençlerin yoğun ilgi ve katılımıyla ilham verici ve keyifli bir etkinliğe dönüştü.

Doğuş Grubu “Bugün Günlerden Yarın” ile 27 üniversitede 20 bin öğrenciye ulaştı

Kurulduğu günden bu yana 27 üniversitede 20 bin öğrenciyle bir araya gelen “Bugün Günlerden Yarın”, üniversite öğrencilerine ilham vererek kariyer planlarını belirlemelerine katkıda bulunuyor. Türkiye’nin en büyük topluluklarından Doğuş Grubu da etkinliklere katılan belirli öğrencilere staj için büyük bir fırsat sunuyor.

28 Nisan’da Koç Üniversitesi, 4 Mayıs’ta Bilkent Üniversitesi, 6 Mayıs’ta Sabancı Üniversitesi, 11 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi, 12 Mayıs’ta ise 9 Eylül Üniversitesi’ndeki öğrencilerle buluşacak “Bugün Günlerden Yarın” platformunda Doğuş Grubu yöneticileri ile Cem Yılmaz başarı hikâyelerini öğrencilerle paylaşmaya devam edecek.

yukarı çık
0
Paylaşım