Menu
RSS

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne Kalite Belgesi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne Kalite Belgesi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi, 'TS-EN İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgesi aldı. AÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen belge takdim törenine, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm, Türk Standartları Enstitüsü yetkilileri, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, "Kalite süreci yoğun emek ve çaba gerektirir. Böyle ciddi bir süreci başarıyla tamamlayan fakültemizi tebrik ediyorum.

Üniversite olarak kalite çalışmalarını çok önemsiyoruz. Daha önce üç fakültemiz kalite belgesiyle ödüllendirildi, şimdi de hemşirelik fakültemizin bu belgeyi almasından gurur duyuyoruz.

Diğer fakültelerimizde de bu belgeyi almak için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Kalite konusunda çalışmalarımız artan ivmeyle devam edecek" dedi.

Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm de "Yoğun çalışmalar sonucu belgemizi almaktan mutluluk duyuyorum. Bu belge, akademik ve idari anlamda sistemli bir şekilde çalışmamızın sonucudur. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Tören, belgelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım