Menu
RSS

Ak Parti’den Başkan Gül’ün Açıklamalarına Tepki

Ak Parti’den Başkan Gül’ün Açıklamalarına Tepki

AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün dün akşam yapılan mevlidin meydanda düzenlenmesine izin verilmediğine yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, ilçe binasında Kadın Kolları Başkanı Özlem Çakırgöz ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bulut'un da katıldığı basın toplantısı düzenledi.

Halit Çilengir, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün dün akşam düzenlenen mevlit programında, mevlidin demokrasi nöbetinin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenmesine izin verilmediğine yönelik sözleri nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutulduğunu ve alternatif bir meydan olmadığını kaydeden Halit Çilengir, "Bunun dışında meydan üretmek abesle iştigal olup tamamen bir akıl tutulmasıdır.

Bu meydanlar ne bizim ne bir partinin ne de bir kuruma aittir. Biz bu meydanda 18 gündür nöbet tutmakta, Kuran okutmakta ve milletimizle birlik ve beraberlik içinde olmaktayız. Öyle ki bu meydana Mustafa Gül de gelip nöbetimize katılmış bizimle birlikte Kuran dinlemiştir.

Bunları bildiği halde bu meydana baskın yapar gibi masa sandalye göndermesi ve ardından kimseyi bilgilendirmeden mesaj çekerek halkı yönlendirmesi tamamen hasmane bir tavırdır" diye konuştu.

Başkan Mustafa Gül'ün her fırsatta kendisini haklıymış gibi gösterip vatandaşları kutuplaşmaya sevk ettiğini öne süren Halit Çilengir, "Biz hafta sonuna kadar her gün olduğu gibi demokrasi nöbetimize ve mevlidi şerifimize devam edeceğiz.

Kendilerini böyle tahrik edici açıklamalar yapmak yerine Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz" dedi. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım