Menu
RSS

Antalyalı Benay ve Taygun’dan Gelen Büyük Başarı

Antalyalı Benay ve Taygun’dan Gelen Büyük Başarı

Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapıldı. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 28- 30 Nisan tarihleri arasında Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 104 kulüpten 158 sporcu katıldı.

Müsabakalar, otizm, down sendromlu ve mental olmak üzere üç kategori ve farklı yaş gruplarında yapıldı. Antalya adına yarışan Benay Balcı Türkiye Şampiyonu olurken Taygun Arı’da Türkiye 2’ncisi oldu.

Benay’ın  Masa Tenisi Dünya Şampiyonası 2’nciliğinin ardından Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye 1’ncisi olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu,  Özel Sporcularımız sporun her dalında yer alıyor ve sporda önemli başarılar elde ediyor, bu yaşanan gelişme artık sporda hiç bir engelin kalmadığının göstergesidir” dedi.

Ayrıca Hacıcaferoğlu, Türkiye Şampiyonluğunda derece alan Benay Balcı ve Taygun Arı’yı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım