Menu
RSS

Playboy Güzeli Antalya'yı Sevdi

  • Yazan 
Playboy Güzeli Antalya'yı Sevdi

Antalya'da bir hafta tatil yaptıktan sonra fotoğraf çekimine katılan Ukraynalı playboy güzeli Angellina Petrova, tekrar turistik kente gelmek için gün sayıyor. Güzelliğiyle ve fit vücut hatlarıyla dikkatleri üzerine toplayan 24 yaşındaki playboy güzeli, mart ayında Antalya'ya gelecek.

Antalya Production şirketi sahibi Erdinç Turan tarafından Antalya'ya davet edilen Petrova, reklam filminde oynayıp katalog çekimine katılacak. Bir iç giyim firması tarafından tanıtım yüzü olarak seçilen Angellina Petrova, bir hafta süresince Antalya'da kalacak.

Çekimlerin yanı sıra Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini de gezip görmek istediğini Erdinç Turan'a ileten Petrova için özel gezi programı organize edilecek. Başlıca tarihi bölgelere götürülmesi planlanan playboy güzeli, buralarda da objektiflere poz verecek. Antalya gezisinin her anını kayıt altına almak isteyen Petrova, "Antalya benim için çok önemli bir yer. Burayı çok seviyorum. İş için gelip gitme fırsatı buluyorum. Temmuz ayında tatil için gelmeyi planlıyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım