Menu
RSS

Özgür Özel’den Başkan Böcek’e Övgüler ‘31 Mart’ta Tarih Yazacağız’

Özgür Özel’den Başkan Böcek’e Övgüler ‘31 Mart’ta Tarih Yazacağız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel,

“15 gün sonra bir tarih yazacağız. Hep birlikte tarihe geçeceğiz. Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek’i bir kez daha Antalya’da zaferle tanıştıracağız. Çünkü Muhittin Böcek, insan ayırmaz, parti ayırmaz herkese eşit davranır, adil davranır. Muhittin Böcek’i Antalya’yı  5 yıl yöneten ve

5 yıl yönetmek isteyen partimizin güvenini kazanmış, Yörük delikanlısını, çalışkan delikanlıyı, yoksulluktan bugünlere emek emek gelmiş bu delikanlıyı Antalyalılara size emanet ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen, “Antalya Buluşması” Kepez miting alanında on binlerin katılımıyla gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, milletvekilleri, belediye başkanları, başkan adayları ve on binlerce Antalyalı katıldı.  CHP lideri Özgür Özel’in miting alanına gelmesiyle büyük bir coşku yaşandı. CHP’nin Antalya Buluşması saygı duruşu ve

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Antalya’nın 19 adayı da tek tek sahneye çıkarak halkı selamladı.

Haberin Videosu:

Zaferle Tanıştıracağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, büyük bir coşkuyla seslendiği Antalya’ya övgüler yağdırarak, halka 31 Mart’ta sandık başında olup birlikte başaracağız mesajı verdi. Seçimlere iki hafta kaldığını hatırlatan Özgür Özel, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı,

Antalya Belediyesi uzun süre boyunca aynı partinin üst üste hiç kazanamadığı bir belediyedir. Ancak 15 gün sonra bir tarih yazacağız. Hep birlikte tarihe geçeceğiz. Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek’i bir kez daha Antalya’da zaferle tanıştıracağız” dedi.

Kepçeyle Alıp Çaykaşığıyla Veriyorlar

Antalya’nın Türkiye’nin en büyük beşinci şehrinden, dünyadaki herkesin gözünün üzerinde olduğu, özlediği, ulaşmak istediği, tatil yapmak istediği, bir şehir olarak anlatan Özgür Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya Türkiye’nin gözbebeğidir.

Ancak bir yandan da bu iktidarın 22 yıldır üvey evlat muamelesi yaptığı şehirdir. Antalya özellikle turizmiyle, narenciye üretimiyle, diğer sektörlerdeki üretimleriyle Türkiye’ye inanılmaz bir milli gelir oluşturmaktadır. Ancak kaynak akarıma gelince toplanan vergilerin onda biri Antalya’ya

yatırım bütçesi olarak dönmektedir. Bu iktidar Antalya’dan kepçeyle almakta, verirken çay kaşığı ile bile vermemektedir”

Bu Delikanlıyı Size Emanet Ediyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşması sırasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’in elini kaldırarak, Muhittin Böcek’in son beş yıllık Büyükşehir icraatında birçok projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirdiğini vurgulayarak, “Halk et, dört ilçede satış mağazası açtı.

Bütün ilçelere açılacak. Zaten mobil satış mağazası ile de ilçelere uygun ve kaliteli eti ulaştırılıyor. Halk süt ile 2- 5 yaş arası çocuklarımıza 5 yıl boyunca 2.6 milyon litre süt dağıttı. Ve bunu artırarak devam edecek. Antalyalıların vatandaşlarımızın,

kaliteli su içmesi için Antsu fabrikasını açtı. Artan maliyetlere rağmen Antalyalının ucuz su içmesini sağlayıp daha da ucuzlatacak. Halk mama projesinin hayata geçirecek ve bu projesiyle 6-24 aylık çocuklara mama verecek. Her ilçeye bir kreş sözünü tuttu. 

15 ilçemize kreş açıldı. Şimdi ilavelerle Muhittin Böcek, 5 yıl sonra karşımıza geldiğinde toplam 50 kreş açmış olacak. Böylece annelerin iş gücüne katılımını, annelerin sosyal hayata katılımını sağlayacağız.  Sokak hayvanları konusunda Muhittin Böcek’in yaptıklarını örnek gösteriyorlar bizlere

bu konuda kendisini takdir ediyoruz. Üniversite öğrencilerine her ay suyun 5 tonunu ücretsiz vermesini halkçı belediye olarak önemsiyoruz. CHP olarak Muhittin Böceği 5 yıl yöneten ve 5 yıl yönetmek isteyen partimizin güvenini kazanmış, Yörük delikanlısını, çalışkan delikanlıyı,

yoksulluktan bugünlere emek emek gelmiş bu delikanlıyı Antalyalılara emanet ediyorum” dedi.

Muhittin Böcek Kazanacak

Özgür Özel, sözlerini şöyle tamamladı: “Muhitin Böcek olursa Antalya’nın varlıklarından, hangi siyasi parti olursa olsun, hangi kurum olursa olsun hani görüşte olursa olsun herkes eşit yararlanır. Ama farklı olursa en güzel varlıklara 25 yıllığına vakıflara veriyorlar. Anlaşmalarla çöküyorlar.

Antalya, Eskişehir’e, İzmir’e CHP de bulunan belediyelere Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, Milliyetçiler bunları sakın ola yaklaştırmasınlar. Muhittin Böcek, CHP’nin üyesidir adayıdır. Ancak bütün Antalyalıların ve herkesin başkanıdır. Böcek insan ayırmaz, parti ayırmaz,

Böcek Antalya ittifakının adayıdır. Bizde bu seçimde karşımızdaki, Cumhur ittifakına karşı, Türkiye ittifakını, büyük umut ittifakını hayata geçirdik. Bu ittifakın renkleri Ay yıldızlı al bayrağımızın renkleridir. Türkiye Antalya ittifakı ile kırmızın beyazın renkleriyle Muhittin Böcek kazanacak.

Antalya kazanacak. Türkiye ittifakı kazanacak. Türkiye kazanacak. Ben size inanıyorum. Muhittin Böcek ve tüm adaylarımıza sandık başına giderek oy vermeye Antalya ve Türkiye’ye sahip çıkmaya varmışınız. Sizi seviyoruz iyi ki varsınız.”

Çok Önemli Projeler Hayata Geçirdik

Antalya Buluşması’nda alanı dolduran Antalyalılar Başkan Muhittin Böcek’e büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. 5 yıl önce yine bu meydanda Antalyalılara bir söz vermiştim diyerek konuşmasına başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek,

“Ben, sen yok, Biz varız. Biz birlikte yaparız, demiştim, Antalya kazanacak, birlikte kazanacağız demiştim. Sizlerin desteği ile 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapma onurunu yaşadım. Antalya’nın Antalya’nın dört bir yanında çok önemli projeler hayata geçirdik.

Büyük deprem felaketi, ekonomik krizler ve engellemelere rağmen hiç birini bahane etmeden azimle gururla hizmet ettik” dedi.

3 Bin 311 Km İçme Suyu

Antalya’nın dirençli, güvenli ve güçlü bir şehir olması için altyapı projelerine ağırlık verdik diyen Başkan Muhittin Böcek, “Antalya’dan Berlin’e kadar mesafede 3 bin 311 km içme suyu hattı, Ankara’ya kadar da 514 km kanalizasyon hattı yaptık.

Dağlara taşlara 2 bin 656 km asfalt yaptık. Kısacası Antalya’nın şimdiye kadarki en büyük altyapı yatırımlarını reklam yapmadan gerçekleştirdik. Bu sayede Antalya Türkiye’nin en ucuz ve sağlıklı suyunu kullanıyor ve içebiliyor. 5 ton su 1 ekmek parası demiştik,

şu an bir ekmek parasından da daha ucuz hale geldi” dedi. 

Halka Dokunan Projeler

Beş yıllık süreçte 77 projeyle yola çıktığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “182 proje tamamladık. vadettiğim projeler arasında herkese dokunan halk süt, halk ekmek, halk mama, halk et, halk su, süt yemi, eğitim desteği gibi hizmetleri vermiş olmaktan gurur duyuyorum.

Örneğin daha önce özelleştirilmiş olan halk ekmek yerine yeni bir halk ekmek fabrikası açtık. 4,5 TL olan Türkiye’nin en ucuz halk ekmeğini vatandaşımızın sofrasına ulaştırıyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin inancına, siyasi görüşüne bakmadan yaptığımız sosyal yardımlar,

öğrencilerimiz için açtığımız yurtlar, sağladığımız burslar ve eğitim destek paketlerimiz, çocuklarımız için açtığımız kreşler ile gençlerin ve çocuklarımızın yanında duran bir belediye olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Antalya’ya Metro Geliyor

Gerçek belediyecilik diyenlere seslenen Muhittin Böcek, “Hep birlikte gerçekler ortada demek için yine bir aradayız. Biz gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Kent yoksulluğu, emeklilerimizin çaresizliği, gençlerin umutsuzluğu, kadınların mağduriyeti ve tüm ekonomik krizler..

işte acı gerçekler bunlar. Ama biz bugüne kadar ne yaptıysak daha fazlasını yapmak üzere çalışacağız. Antalyalıları ihale sürecini başlattığımız metrosuna kavuşturacağız. Antalya’ya uluslararası bir opera ve kültür binasını yapıyoruz. Stadyumlar, spor salonları, karting motor sporları pisti,

uluslararası olimpik yüzme havuzu ve Antalya’ya değer katacak nice projeleri yine biz kazandıracağız” diye konuştu.

 Kırcami Meclisine Katılmadı

Büyükşehir adayı olan arkadaş bu ilçenin belediye başkanıydı diyen Böcek, şöyle konuştu: “Kepezliler bu adayı geçen dönem Kepez Belediye Başkanı seçti. Dolayısıyla Büyükşehir Meclis üyesi oldu. Son günlerde basında Kırcami sorununu çözeceğini söylüyor.

Yetmedi, deprem master planını yapacağım diyor. Ulaşım master planı yapacağım diyor. Ama bunları bizim yaptığımızdan bile haberi yok. Neden biliyor musunuz? Çünkü bu arkadaş 5 yılda yaptığımız 108 belediye meclis toplantısının 72’sine katılmamıştır.

Hatta Kırcami için yaptığımız 2 olağanüstü meclis toplantısına gelmeye bile tenezzül etmemiştir. Bilmiyor ki 25.000, 5000 ve 1000’lik planlarını biz tamamladık.”

Deprem Evrakların Göndermeyen Tek Belediye; Kepez

6 Şubat 2023 deprem afetinden önce 2022 yılında Antalya Deprem Master Planını hazırlamaya başladıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Gerekli evrakları göndermeyen tek belediye var o da Kepez. yapmayın, dedik.

Depreme dirençli bir Antalya için gerekli önlemleri alalım dedik, ilgilenmedi. 7 kez resmi yazı yolladık aldırış etmedi. Şimdi de deprem master planı yapacağım diyor. Bu duruma Antalyalılar “Daha önce neredeydin demez mi?  Her adım başını ağababalarınızla afişlerle doldurdunuz.

Parayla sahte anketler yaptırıyorsunuz. Ama unuttuğunuz bir şey var gerçek anket benim halkımdır. Afişlerimi yırtıyorlar. Afişlerimi yırtabilirsiniz ama sandıktan yırtamayacaksınız. Afişlerimi söküyorlar ama beni hemşehrilerimin kalbinden  sökemeyeceksiniz. Korkunun ecele faydası yoktur” dedi.

Arıtmanın Parasını Biz Ödüyoruz

Bir çift lafım da sayın Kültür ve Turizm Bakanına diyen Muhittin Böcek, “Turizmin başkenti Antalya’mızda turizmcinin cebine göz dikenlere, öncelikle ajans adı altında sonra da konaklama vergisi ile turizmcinin belini bükmeye çalışanlara karşı turizmcilerimizle birlikte mücadele edeceğiz.

55 milyar dolar turizm gelirinin yarısını tek başına Antalya’mız sağlarken Antalya’ya verilen değeri sizlerin takdirine bırakıyorum. Sayın Bakan; mavi bayraklardan bahsetmiş hoşuma gitti. Büyükşehir Belediyesi olarak etkili deniz denetleme sistemi ve 35 arıtmamızla denizleri koruyarak,

231’e çıkardığımız mavi bayraklı plajlarımızla halkımıza hizmet sunuyoruz. Bakanımız ortak protokol ile imzaladığımız bizim parasını ödediğimiz arıtmalardan bahsederken adımızı bile anmıyor. Sayın Bakan yap-işlet-devret ne demek daha onu bilmiyor. Olsun varsın.

Bilmiyor ki, biz bu topraklara hizmet için yaşıyoruz. Vatandaşın faydasına ne varsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

22 Yıldır Otoban Sözü Veriyorlar

Antalyalılar neyin ne olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Şimdi sandıkta hep birlikte bir kez daha rantın çağı sevdalılarına neyin ne olduğunu gösterme zamanı. Biliyorum ki Cumhuriyet’in altını dururken Antalya sahte altına geçit vermez, vermeyecektir.

22 yıldır her seçimde otoban yapacağız diye kandıranlara, sizi yoksulluğa itenlere, tarımı bitirenlere, emeklilerimizi ağlatanlara, yiğidi kuru soğana muhtaç edenlere, özgürlüklerimizi kısıtlayanlara, milli bayramları kutlamayıp, Cumhuriyeti yok sayanlara,

Atatürk’ün adını bile anamayanlara, neyin ne olduğunu göstermeye hazır mısın Antalya’m. Ne Antalya’mızı Cumhuriyet karşıtlarının eline bırakırız, Ne de yasaklara geçit veririz. Bu yasakçı zihniyete izin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi.

 1 Nisan’da Yeni Bir Güneş Doğacak

1 Nisan sabahında yepyeni bir güneş doğacak diyen CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, konuşmasını şöyle tamamdı: “Azimle gururla, 5 yıl daha olacak. Yine söz Muhittin Böcek sözü, Ant olsun ki Antalya’ma herkesin başkanı olmaktan

hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim. İşimiz gücümüz Antalya, işimiz gücümüz Türkiye.”

Geleceğimizi Aydınlatacak Seçim

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nail Kamacı ise Türkiye’nin ikinci yüzyılın ilk seçimine gittiğini belirterek, “Yerel seçimler de olsa, bir yerel seçim ötesinde, geleceğimizi aydınlatacak olan bir seçimdir. Bu seçimlerde sadece örgütlere görev düşmüyor, yöneticilere görev düşmüyor.

Antalya’nın demokrasi aşıklarına da görev düşüyor katkınıza ihtiyacımız var. Bu seçimler sadece bir belediye başkanı seçmiyor. Önümüzdeki günlerde belki de bir genel seçimin habercisini gösterebilir bizlere bizler onun mitingini yapıyoruz.  Bu seçim Türkiye ittifakının seçimidir” dedi.

Özgür Özel, İftar Programında

CHP lideri Özgür Özel, konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ile birlikte alanı dolduran Antalyalılara karanfil dağıttı. Başkan Böcek, Genel Başkan Özel’e üzerinde Özgür Özel yazılı 07 numaralı Antalyaspor forması hediye etti.

CHP Genel Başkanı Özel ve Başkan Muhittin Böcek, tek tek 19 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte halkı selamladı. Daha sonra ise CHP Genel Başkanı Özel, miting alanının yan tarafında oluşturulan alanda Antalyalı vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Binlerce kişinin katıldığı iftar programında Özgür Özel’e Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesinde çok güzel çalıştığını kaydetti. Özgür Özel, iftar programında vatandaşlarla birlikte sohbet ederek, Antalya programını tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım