Menu
RSS

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik Siyasete Atılıyor

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik Siyasete Atılıyor

JMO Şube Başkanı Çeltik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oda başkanlığından istifa ettiğini duyurarak, yerel seçimlerde

CHP’den ilçesi belli olmamak kaydıyla belediye başkan aday adaylığı ya da meclis üyeliğine başvuru yapacağını duyurdu

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şube Başkanı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Bayram Ali Çeltik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oda başkanlığından ayrıldığını duyurdu. Başkan Çeltik yaptığı paylaşımda, “Minnettarım ve bir o kadar da borçluyum.

Gururla, saygıyla, azimle, hırsla, eğlence ve özveri ile yapmış olduğum oda başkanlığı görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum. Mesleğim, bölgem ve ülkem için oda başkanlığım döneminde, ekip arkadaşlarımla, meslek büyüklerimle birlikte çok çalıştık, çok yol kat ettik.

Hayatıma çok şeyler kattı. Meslek büyüklerime meslektaşlarıma çok şey borçluyum. Yeni umutlara, yeni heyecanlara, çok daha fazla inançla, insanlara, kentime ve ülkeme katkı sağlamaya devam edeceğim. Ruhumuzda var” ifadelerine yer verdi. 

Oda başkanlığından istifası ile ilgili görüşlerini aldığımız Çeltik, “CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na üye kaydımızı yaptırdık. Şimdiye kadar kamu adına, kamu menfaatleri adına hep çalıştık. Birçok algıyı değiştirdik. Aynı heyecan ve aynı emekle aynı hırs ve aynı kararlılıkla siyasette de ülkemize,

Antalya’mıza, insanlara katkı sağlamaya devam edeceğiz. İstifa ettim çünkü bugün son gündü. Önümüzdeki dönemde de sağ olsunlar birçok yere yakıştırıyorlar, beni arıyorlar, konuşuyorlar. önerilerde bulunuyorlar. Biz ortak akla ve istişare kültürüne inanıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor.

Önümüzdeki dönemde siyasette nerede ve hangi ilçede olur, o ilçedeki görevimiz aday adaylığımız nasıl olur; bu konudaki süreç devam ediyor. Süreci sonuna kadar kullanıyoruz. Şu anda ilçesi belli değil. İstişareleri tamamladıktan sonra her şey netleşecek.

İstişareleri önceki dönem başkanlarımız, milletvekillerimiz, yöneticilerimiz ve mevcut ekibimizle yapıyoruz. Tekrardan JMO Başkanlığı'na dönmeyeceğiz. Önümüzdeki süreç nasıl olur bilemiyoruz. Kent adına bölgede pek çok katkımız oldu. Birçok algıyı değiştirdik.

Aynı heyecan, aynı hırsla ve kararlılıkla siyasette de bu tavrımızı göstermek ve faydalı olmak istiyoruz. Hangi ilçede ne yapacağımız belli değil” şeklinde konuştu. kaynak; Manşet gazetesi

yukarı çık
0
Paylaşım