Menu
RSS

Antalya'da Çöp Kovasında Patlama: 2 Yaralı

  • Yazan 
Antalya'da Çöp Kovasında Patlama: 2 Yaralı

DHA Antalya'daki çöp kovasında ses bombası patladığını duyururken, valilik maytapların birleştirilmesiyle oluşturulan patlayıcı olduğunu açıkladı. Olayda 2 kişi hafif yaralandı. Bugün saat 13.30 sıralarında, kentin en merkezi yerinde araç trafiğine kapalı olan Kazım Özalp Caddesi'nde patlama meydana geldi.

Alışveriş merkezlerinin bulunduğu caddede korku ve paniğe neden olan patlamada biri başından diğeri ayağından 2 kişi hafif yaralandı. Polis telsizinden patlama anonsunun geçmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ikinci bir bombanın olabileceği ihtimaline karşı yoğun güvenlik önlemi alarak çevreye kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerinde yapılan inceleme ve delillerin toplanmasının ardından caddeden geçişlere yeniden izin verildi.

VALİLİK: PATLAYAN BİRLEŞTİRİLEN MAYTAPLAR

Antalya Valiliği, Kazım Özalp Caddesi'nde bir çöp bidonuna konulan ve ilk anda ses bombası olduğu sanılan patlayıcının, maytap olduğunu açıkladı.

Patlayan cismin birkaç maytabın birleştirilmesiyle oluşturulduğu kaydedilen Antalya Valiliği açıklamasında, "Yapılan incelemede patlamanın birkaç adet maytabın birleştirilmesinden doğduğu anlaşılmıştır. Konu bütün yönleriyle incelenmektedir" denildi.

Valilik açıklama yaptı; Meğer Maytapmış... İşte valilik açıklama belgesi.

yukarı çık
0
Paylaşım