Menu
RSS

Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Demir CHP Genel Merkezini Ziyaret Etti!

Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Demir CHP Genel Merkezini Ziyaret Etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, geçtiğimiz gün CHP Genel Merkezi'ne giderek birtakım ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla her kesimin takdirini toplayan Mehmet Demir, bir yandan yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir yandan da ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün de CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ziyaretle adından söz ettiren Demir,

ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:" Çalışmalarımıza sadece yerelde değil genelde de devam ediyoruz. Partimizle her zaman istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu kapsamda da geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partimizin

Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Gamze Taşcıer ve Sayın Özgür Karabat’ı, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Ali Mahir Başarır’ı ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba’yı ziyaret ettim.  Yerel ve genel gündemdeki konuları görüşüp, değerli fikirlerini aldık.

Fethiye'nin güncel sorunlarını ve plan, projelerimi aktardım. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir gün geçirdim. Misafirperverlikleri ve fikir alışverişlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım