Menu
RSS
Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın Kolları Genel Başkanlığına Asu Kaya Seçildi

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın K…

CHP 15. Kadın Kolları Olağan K...

Prev Next

Otomobilen Antalyaspor Formasında

Otomobilen Antalyaspor Formasında

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, spora ve Türk futboluna verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi.

Otomobilen, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Anlaşma kapsamında Otomobilen logosu, 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında Antalyaspor’un formalarında yer alacak. Anlaşmanın duyurulduğu imza törenine,

Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

11 Eylül 2024 Çarşamba günü Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde; sporun toplumları bir araya getiren ve ortak heyecanla birleştiren gücüne inandıklarını vurgulayan Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen, “Antalyaspor ile imzaladığımız sponsorluk

anlaşmasını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tunalar Topluluğu olarak, sporun toplumları bir araya getiren ve ortak heyecanla buluşturan gücüne tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu doğrultuda bünyemizde yer alan hemen her şirketimizle, Türk sporunu desteklemeye devam ediyoruz.

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen ve ülkemizin köklü futbol kulübü Antalyaspor arasında imzalanan bu anlaşma, spora ve futbola olan tutkumuzun en büyük göstergesidir. Anlaşma kapsamında Antalyaspor, Süper Lig 2024-2025 ve

2025-2026 sezonlarında Otomobilen logosunu formalarında taşıyacak. Bizler de Antalyaspor’un her maçında, sahadaki azmini ve kararlılığını büyük bir coşkuyla takip edeceğiz ve bu zorlu mücadelede her adımında yanında olacağız. İş birliğimizin,

her iki taraf için de çok güzel etkiler yaratacağına yürekten inanıyor, Antalyaspor’a başarılarla dolu bir sezon geçirmesini diliyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe “Sadece Antalya’nın değil, Türkiye’nin de göz bebeği olan Antalyaspor için globalleşmiş firmalarla çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk futbolunun yaşayabilmesi için sponsorluklar çok önemli.

Bunun için Türkiye’ye mal olmuş, globalleşmiş bir firma olan Otomobilen ile bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Sizleri ailemizin bir parçası olarak görmek hem bizim için hem de Türk futbolu için umut verici.

İnşallah 2 yıllık anlaşmanın sonrasında daha büyük sponsorluklarla aile yapımızı daha ileri boyutlara taşıyabiliriz diye umuyorum. Ailemize hoş geldiniz. İş birliğimiz, Otomobilen ve Antalyaspor camiasına hayırlı olsun.” dedi.

Otomobilen Hakkında

Otomobilen, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen kuruluşlarından Tunalar Şirketler Topluluğu’nun, ikinci el araç alım-satım markasıdır.

8 ilde tamamı %100 Tunalar sermayesiyle kurulmuş toplam 13 kurumsal şube ile müşterilerine en iyi araçları en uygun koşullarda sunan Otomobilen, ikinci el araç alım-satım ve takas işlemlerinde daima %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket etmektedir.

yukarı çık
0
Paylaşım