Menu
RSS
Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre A...

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Krize Sebep Olanlardan Başlatılmalıdır

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Kri…

TMMOB Şehir Plancıları Odası t...

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Araştırma’nın "Bu Pazar se...

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kiş…

Bakan Yerlikaya, “Lütfen aşırı...

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 1295 Yaralı

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 12…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bay...

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam Kapıda!

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam …

Temmuz ayında, genel seçim ve ...

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Yurttaşlar bırakın kurban alma...

Prev Next

Gazipaşa Belediyesinden Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi’nde Asfalt Çalışması

Gazipaşa Belediyesinden Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi’nde Asfalt Çalışması

Yaz ayının gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hızla başlayan Gazipaşa Belediyesi, Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi’nde de asfalt çalışmalarını tamamladı

YAZ aylarının gelmesiyle ilçede asfalt sezonunu açan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi eski hastane caddesinde tamamladıkları çalışmalardan sonra Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi’nde de asfalt çalışmalarını tamamladı.

Gazipaşa Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında gerçekleştirdiği çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesindeki bozuk ve engebeli yolları sathi asfaltla kısa sürede yenileyen ve halkın hizmetine sunan

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeni Mahalle Kaşlar Caddesini asfalta kavuşturdu. Yeni Mahalle’de 18. Madde İmar uygulamasının tamamlanmasıyla imar yollarını hizmete açmaya devam eden Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,

son olarak Kaşlar Caddesi 15010. Sokak güzergâhında devam eden yolu asfaltla buluşturdu.  Mahalle halkı için sorun yaratan bölgede önce altyapı çalışmasını tamamlayan belediye ekipleri, ardından asfalt çalışmalarını tamamlayarak bölgeyi kısa sürede mahalle halkının hizmetine sundu.

Kurban bayramı öncesinde bölgede asfalt çalışmalarını hızla tamamlayan ekipler, mahalle halkının yüzünü güldürdü.

Yeni Mahalle Muhtarı Murat Uysal, yapılan asfalt ve altyapı çalışmaları için Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ederken, " Koca köprüden Kaşlar Caddemize kadar uzanan yolda sorun teşkil eden bölgemiz, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışmalarıyla düzeltildi.

Belediye ekipleri, Yeni Mahallemizde 18. Madde Uygulamasının tamamlandığı günden itibaren yeni yolları hizmete açmaya ve bozuk yollarımızı düzenlemeye devam ediyor. Mahalle halkımız tozdan kurtulduğu için oldukça mutlu, hizmetlerden gayet memnun.

Başta mahallelimize bayram öncesi bayram gibi sevinç yaşatan Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım