Menu
RSS
Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre A...

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Krize Sebep Olanlardan Başlatılmalıdır

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Kri…

TMMOB Şehir Plancıları Odası t...

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Araştırma’nın "Bu Pazar se...

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kiş…

Bakan Yerlikaya, “Lütfen aşırı...

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 1295 Yaralı

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 12…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bay...

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam Kapıda!

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam …

Temmuz ayında, genel seçim ve ...

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Yurttaşlar bırakın kurban alma...

Prev Next

Alanya Belediyesi Zabıta Ekipleri’nden 7/24 Bayram Mesaisi

Alanya Belediyesi Zabıta Ekipleri’nden 7/24 Bayram Mesaisi

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında hizmet veriyor.

Rutin denetimlerini sıklaştıran ve bazı vatandaşların sahiller ile parkları kalacak yer olarak seçmesine göz yummayan ekipler, Kurban Bayramı boyunca 1288 kalem işlem uyguladı.

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 görev başında olan Zabıta ekipleri, şu ana kadar kaldırım işgalinden dilenciliğe, izinsiz çadırlardan park ve yeşil alanlarda

uygunsuz yatanlara kadar 8 kalemde toplam 1288 işlem yaptı. Belediye Zabıta ekiplerinin 15-18 Haziran günleri arasında kalem kalem yaptığı işlemler ise şu şekilde: Kaldırım İşgali Yapan Araçlara Uygulanan İdari Yaptırım Tutanağı Sayısı: 87,

Otobüs Durağı İşgali Yapan Araçlara Uygulanan İdari Yaptırım Tutanağı Sayısı: 17, Park ve Yeşil Alanlarda Alkol Alan Şahıslara Uygulan İdari Yaptırım Tutanağı Sayısı: 11, Dilencilik Yapan Şahıslara Uygulanan İdari Yaptırım Tutanağı Sayısı: 17, Sahil ve Yeşil Alanlara İzinsiz Kurulduğu İçin

Kaldırılan Çadır Sayısı: 144, Çadırı Kaldırılan Şahıs Sayısı: 462, Çimler Üzerinde ve Yeşil Alanlarda Uygunsuz Vaziyette Yattığı İçin Kaldırılan Şahıs Sayısı: 398 ve Kamu Alanlarına Uygunsuz Park Ettiği İçin Kaldırılan Araç Sayısı: 152.

Zabıta'dan Gönüllü Mesai

Öte yandan, refüj ve yeşil alanların sulama işlemleri de kontrollü olarak gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik bayram öncesi yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Pazartesi gününe kadar gönüllü olarak fazladan çalışmayı talep ettiklerine dikkat çekmişti.

Bu kapsamda hiçbir personel izin kullanmadığı gibi özveriyle çalışan ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliği için tamamen gönüllük esasına göre görevlerinin başında oldu.

Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, gece gündüz demeden çalışarak, Alanya’nın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için azami gayret gösterdiklerini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım