Menu
RSS
Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın Kolları Genel Başkanlığına Asu Kaya Seçildi

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın K…

CHP 15. Kadın Kolları Olağan K...

Prev Next

AK Parti Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, geçtiğimiz dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve İlçe Belediye Başkanı Adayı olan isimler ve teşkilatlar katıldı. 

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın turizm ve tarımdaki önemli rolüne vurgu yaptı. Antalya’nın Türkiye genelinde büyük bir katalizör olduğuna dikkat çeken Ersoy,

şehrin altyapı ve ulaşım sorunlarına dair çözüm adımlarını da paylaştı.

Bakan Ersoy, Antalya’nın yalnızca turizmin değil, aynı zamanda tarımın da Türkiye ekonomisinde kritik bir rol oynadığını belirtti. “Antalya, hem turizm hem de tarım ekonomisiyle Türkiye genelinde önemli bir katalizör rolü üstleniyor. Biz Bakanlık olarak, bu potansiyeli daha da ileri taşımak için çalışıyoruz” dedi.

Toplantıda şehrin kronik sorunlarına da değinen Ersoy, özellikle trafik ve ulaşım konularında atılacak adımları aktardı. Alanya otoyoluyla ilgili ihale sürecinin tamamlandığını belirten Bakan Ersoy, “Bu yıl içerisinde, mümkünse Kasım ayında inşaat süreci başlayacak.

Cumhurbaşkanımız da konuyu yakından takip ediyor” diye konuştu.

Antalya’nın altyapı sorunlarına yönelik çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirten Ersoy, Kemer Atıksa Arıtma Tesisinin açıldığını ve şu an faaliyette olduğunu ifade etti. Serik’te de benzer bir tesisin açıldığını hatırlatan Bakan, “Altyapı konusunda her ilçedeki şikâyetleri

tek tek not alıyoruz ve bu sorunları çözmek için hükümet olarak adım adım ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Ekonomiye dair de önemli mesajlar veren Bakan Ersoy, hükümetin bütçe tasarrufları ve katma değerli yatırımlar üzerinde durduğunu belirtti. Antalya’nın bu süreçteki rolünü özellikle vurgulayan Ersoy, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve aldığımız sonuçlar,

geleceğe dair umutlarımızı arttırıyor. Antalya için daha büyük adımlar atacağız” dedi.

Bakan Ersoy konuşmasının sonunda şunları kaydetti: “Bu süreçte, hükümetimizin gündemindeki en önemli konuların başında ekonomi geliyor. Antalya hem turizm hem de tarım ekonomisiyle, Türkiye genelinde önemli bir katalizör rolü üstleniyor.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bütçe tasarrufları ve katma değerli yatırımların geliştirilmesi için politikalar üretmeye devam ediyoruz.  Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve aldığımız sonuçlar, geleceğe dair umutlarımızı ve kararlılığımızı artırıyor.

Antalya için hep birlikte daha iyi adımlar atacak, sorunları çözecek ve başarılarımızı artıracağız. Sizlerin desteğiyle, ülkemizi ve Antalya’yı hak ettiği yerlere taşımaya devam edeceğiz”

Çetin: Gerekli Özeleştiriyi Yaptık

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partisinin Danışma Meclisi toplantısındaki, konuşmasında Antalya teşkilatlarının son 6 ayda gösterdiği gayretlere vurgu yaparak, seçim sürecindeki performanslarını değerlendirdi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi.

Antalya halkının seçimlerde verdiği mesajı dikkate aldıklarını belirten Çetin, partilerinin eleştirilere rağmen gerekli öz eleştiriyi yaptıklarını ve eksikleri raporladıklarını ifade etti. Seçim sonrası, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in performansını değerlendiren Çetin,

Böcek’in, vaat ettiği projeleri hayata geçirmediğini öne sürdü. Çetin, “Sayın Başkan Böcek, 6 aylık süreçte Antalya'nın hizmetkarı olma yolunda herhangi bir mesafe kat etmemiştir. Şehirdeki projelerin birçoğu gerçekleşmemiş ve Antalya halkının beklentilerine cevap verilememiştir” dedi.

AK Parti’nin, geçmişte Antalya'da birçok başarılı projeye imza attığını ve bu projelerin arkasında durduğunu vurgulayan Çetin, “Bizler, Antalya’nın yararına olan her faaliyette yer aldık ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.

Büyükşehir Belediyesi'nin eksikliklerini ve hizmet yetersizliklerini halka anlatmaya devam edeceğiz” diye kaydetti.

Köse: Yerel Seçimde Beklediğimiz Sonucu Alamadık

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, konuşmasından Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet ve eser yapılmadığını ifade etti. Ayrıca Yerel seçim sonuçlarını da değerlendiren Köse, “Bir yerel seçim yaşadık. Bir netice aldık. Evet, beklediğimiz sonucu alamadık. Burada belediye başkan adaylarımız var.

Çok ciddi bir gayreti, çok ciddi bir çalışmayı ortaya koydular. Beklemediğimiz bir netice aldık. Ama az evvel il başkanımız ifade etti; biz hiçbir zaman seçimde şaibe var demedik. Trafoya kedi girdi demedik. Milletimizin takdiri başımızın üzerine dedik. İradeye saygı gösterdik.

Şapkamızı önümüze aldık, koyduk ve yanlışlarımızı düzelteceğiz, yanlışlarımızı ortadan kaldıracağız. Seçimler gelir geçer. Bugün kazanırsınız, yarın kaybedersiniz. Ama önemli olan insanın nerede durduğudur, kimin yanında olduğudur. İnsanın kalitesini yakın durduklarıyla uzak olduklarıyla görürler” şeklinde konuştu.

Türel: AK Parti Destanının Yeniden Hep Birlikte Yazacağız

AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ise Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu süreçte Antalya için yaptığı yatırım ve projeleri anlatarak CHP döneminde projelerin korunmayıp atıl bırakıldığında dikkat çekerek “bu projeler milletin parasıyla yapıldı.

Bu hizmetleri yaptık gidiyoruz, cebimize koyup götürmeyecektik. Halkın istifade edeceğine eserler olarak kaldı. AK Parti olmadığında maalesef başarı hizmet adına solda sıktı. O yüzden bize büyük görev düşüyor. Hepimize görev dönüşüyor. Hepimiz layıkıyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca Ali Çetin ile ilgili ‘Ali Çetin Başkan gidiyor’ sözlerine itibar edilmemesini ifade eden Türel “Dedikodulara itibar etmeyin. İşte o geliyor, bu gidiyor. ‘Ali Çetin Başkan gidiyor’ sözleri dolanıyor. Nereye gidiyor? İşte bak ne güzel aslan gibi karşımda oluyor. Nereye gidiyor?

Siz mi biliyorsunuz yani? O yazıp çizenler mi biliyor bu işleri? Biz kenetleneceğiz. Biz bir olacağız. Beraber olacağız ve AK Parti destanının yeniden hep birlikte yazacağız” dedi

yukarı çık
0
Paylaşım