Menu
RSS

Kanal D ve Beyaz Bu İşin Altından Kalkmaya Çalışıyor

  • Yazan 
Kanal D ve Beyaz Bu İşin Altından Kalkmaya Çalışıyor

Beyazıt Öztürk Kanal D Haber'e konuştu: Şaşkınım, üzgünüm… Beyaz: "Çocuklar ölüyor burada" diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu, ardında bir niyet olduğunu anlayamadım.

Sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show programına telefonla bağlanan ve Diyarbakır’da süren çatışmaları "Sessiz kalmayın. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” sözleriyle eleştiren Ayşe Çelik'le ilgili konuşan Beyazıt Öztürk, "Keyifle telefona gittim ancak, ‘Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. 'Ne yapacağım' diye kendi iç sesimi dinlemekten konuşulanı dinleyemedim. Bir niyetin olduğunu anlayamadım. Öğretmenim deyince de inandım ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Terör örgütünü alkışlatmak gibi bir durum yok. İstemeden kırdıklarım olduysa özür dilerim" dedi.

Beyazıt Öztürk'ün konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetçiler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse

Ben bir polis çocuğuyum. Benim babam her gün evden çıkarken biz dönecek mi diye yolcu ettiğimiz için. Benim geçmişime bakıldığında, tutarlılık gözüküyor. Şehitler olduğunda programı yarıda kestik, terör örgütünün orada verdiği zararlardan haberimiz var. Biz ailecek vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlılıkla büyüdük bugüne kadar. Geçmişime de bakıldığında bir tutarlılık görülür. Şehitler olduğunda bu ülkede programı da yapmadık.

İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetçiler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse. Bugüne kadar eğlendirmek için, insanların biraz yüzü gülsün diye uğraştım. Mümkün olduğu kadar politikaya girmemeye gayret ettim. Şimdi tam göbeğindeyim. Bu konuyla ilgili malzeme olmak istemem. Benim üzerimden bir hesap yapılmasını istemem. İşimi çok seviyorum ve işime de devam edeceğim Kanal D'de.

Terör örgütünü alkışlatıyor falan diye bir şeyler söylendi, konuşuldu. Aklımızın ucundan geçmeyecek bir şey... Herkesten özür diliyorum.

Bütün Türk halkı ne düşünüyorsa aynısını düşünüyorum orasıyla ilgili. Bir an önce silahın bırakılmasını, terör örgütünün silahı bırakmasını ve bu işin çözülmesini tabii ki can-ı gönülden diliyoruz, istiyoruz. Allah Doğu'daki bütün güvenlik güçlerimize kolaylık versin. Biz devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Ortam

yukarı çık
0
Paylaşım