Menu
RSS

İnsan Kayyum Olmak İstiyor

  • Yazan 
İnsan Kayyum Olmak İstiyor

Koza İpek'e Atanan Kayyum Sayısı Dokuz, Bir Kayyumun Aylık Maaşı 53 Bin TL. Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding’e atanan kayyum sayısını dokuz kişiye düşürdü. Bir kayyumun 18 şirketten alacağı toplam maaşı ise 53 bin 250 TL olarak belirledi.

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding’e atanan kayyum heyeti değişti, tüm şirketlerin yönetimi artık dokuz kişilik kayyum heyetinden oluşuyor.

Yeni kayyum

Hürriyet’in haberine göre heyette yönetim kurulu başkanlığını yürütecek olan kişi Hasan Ölçer. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’nın Hayrullah Dağıstan olduğu heyette, Hamza Yanık, Arif Yalçın, Mustafa Akçil, Hikmet Keleş, Ümit Önal, Ali Yazlı ve Çetin Altay yer alıyor.

Daha önce kayyumda yer alan şu kişilerin ise heyetteki görevine son verildi:

Özen Pala, Mustafa Şimşek, Cahit Demiral, Yasin Kalem, Ali Rıza Esmen, Hüdai Bal, Fatih İcin, Bilal Koyuncu, Hayrettin Bıyıklıoğlu, Kemal Yıldır, Yusuf Atmaca, Şahin Dağlı, Mehmet Tunçel, Mehmet Üzer, Nevzat Demiröz.

Bir kayyum maaşı 53 bin 250 TL

Habertürk’ün haberine göreyse kayyumlara ödenen maaş da değişti. Buna göre dokuz kayyuma18 şirketten bin 500 TL ile 6 bin 250 TL arasında değişen maaşlar ödenmesi hükme bağlandı. Bu karar sonrası bir kayyum 18 ayrı şirketten ayda toplam 53 bin 250 TL maaş alacak. Daha önce kayyumlara ödenen toplam maaş 700 bin TL’ydi.

yukarı çık
0
Paylaşım