Menu
RSS
Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre A...

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Krize Sebep Olanlardan Başlatılmalıdır

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Kri…

TMMOB Şehir Plancıları Odası t...

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Araştırma’nın "Bu Pazar se...

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kiş…

Bakan Yerlikaya, “Lütfen aşırı...

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 1295 Yaralı

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 12…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bay...

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam Kapıda!

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam …

Temmuz ayında, genel seçim ve ...

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Yurttaşlar bırakın kurban alma...

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca b...

Prev Next

Tütüncü Fethiyeliler İle Kucaklaştı

Tütüncü Fethiyeliler İle Kucaklaştı

Hemşerilik duygusunu güçlendiren hizmetler üreten Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Fethiyeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 6. Geleneksel Keşkek Şölenine katıldı. İlçesinde hemşerilik duygusunu güçlendiren birçok hizmetler üreten

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Fethiyeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 6. Geleneksel Keşkek Şölenine katıldı.

Talepleri dinledi

Coşkulu bir kalabalık tarafından şölen yerinde karşılanan Tütüncü, kendisine gösterilen sevgi gösterilerine kayıtsız kalmadı. Her yaştan ve kesimden Antalyalılar ile kucaklaşan Tütüncü, isteyen herkes ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Kepez’de ikamet eden vatandaşların dertlerini dinleyip, taleplerini öğrenen Tütüncü, konularla ilgili belediyesinin yaptığı ve yapacağı hizmet yatırımlarını anlatma fırsatı buldu.

Plaketleri Tütüncü verdi

Seydikemerliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Fethiyeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Turgay Gümüş’ün daveti üzerine sahneye gelen Tütüncü, şölene katkılarından dolayı kendisine verilen teşekkür plaketini aldı. Şölen sponsorlarının teşekkür plaketlerini de veren Tütüncü, herkesin gönlünü yaptı.

Her zaman sizinle olmaya devam edeceğim

Yaptığı konuşmasında kardeşlik duygusunun güçlenmesinin kendisi için mutluluk verici olduğuna vurgu yapan Tütüncü, her yıl bu şölendeki heyecan ve coşkuyu paylaştığını hatırlattı.

Tütüncü, “Seçimler olmadığı zaman biz bize oluyoruz. Ama ben her zaman sizinle oldum, her zaman sizinle olmaya devam edeceğim. Bizde hatırlar ömürlük. Bir aylık, bir senelik değil. Ömürlük hatırımız inşallah hep beraber daha da büyüyecek.” dedi.

Şehrimizi cennet yapalım

Önemli olanın insan sevgisi ve insanların birbirinin güzellilerini görebilmek olduğunu ifade eden Tütüncü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Birbirimizi Allah için seversek, birbirimizi sevmek için gayret gösterirsek, yaşadığız şehirler cennet olur.

İncir çekirdeğini doldurmayacak bahaneler yüzünden birbirimize hayatı zor kılarsak, o zaman yaşadığımız şehirler kötü olacak. Bizler gönüller yapmaya gayret ediyoruz. Asolan şey dayanışmamız ve kardeşliğimiz. Keşkek bahane, önemli olan Fethiyeliler arasındaki gönül birliği. Bunu yaptığımızda her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım