Menu
RSS
Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre A...

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Krize Sebep Olanlardan Başlatılmalıdır

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Kri…

TMMOB Şehir Plancıları Odası t...

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Araştırma’nın "Bu Pazar se...

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kişi hayatını kaybetti

Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 22 kiş…

Bakan Yerlikaya, “Lütfen aşırı...

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 1295 Yaralı

Bayram Tatilinin İkinci Günü: 726 Kaza, 11 Ölü, 12…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bay...

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam Kapıda!

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam …

Temmuz ayında, genel seçim ve ...

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Yurttaşlar bırakın kurban alma...

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca b...

Prev Next

ATSO’dan Menderes Türel’e Ziyaret

ATSO’dan Menderes Türel’e Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Mustafa İssi ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

Alışveriş Festivali Konuşuldu

Antalya’nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Davut Çetin, ticaretin hareketlenmesi için projeler ürettiklerini dile getirdi.

Son olarak Antalya Tanıtım A.Ş. koordinatörlüğünde yürütülen Antalya Alışveriş Günleri’ne sponsor olduklarına değinen Başkan Davut Çetin, Alışveriş Günleri ile ilgili olarak Başkan Türel’den destek istedi.

Antalya’nın turizmde yaşadığı kaybın tüm ticaret hayatını olumsuz etkilediğine de değinen Başkan Davut Çetin, “Bu konuda ATSO olarak yurtiçi ve yurtdışında Antalya’nın tanıtımına yönelik çalışmalar yapıyoruz.

Sizin başkanlığınızda da Almanya’dan başlayan bir tanıtım çalışması oldu. Bu tip projelerle kötü giden sezona biraz hareket getirebilirsek çok iyi olacaktır” dedi.

Kırgınlıklar Sona Erdi

Antalya’nın sorunlarına ortak adımlar atarak çözüm sunmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Davut Çetin, “ATSO ile Büyükşehir Belediyemiz ortak adımlar atarak kent için projeler ortaya koyacaktır. Geçmişte Menderes Türel Başkan ile aramda bazı yanlış anlaşılmalar yaşandı.

Ancak bunlar geride kaldı. Kırgınlıkları sona erdirdik. Bundan sonra iki kurum işbirliği ve ortak adımlar atarak Antalya’nın sıkıntılarına çözümler üretecektir” şeklinde konuştu.

İmaj Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

ATSO’nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ATSO’nun Antalya Alışveriş Günleri’ne verdiği desteğin önemine değinen Başkan Türel, “Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Projenin Antalya ticaretine hareket getirmesini umuyorum” dedi.

Antalya’nın geçtiği zor dönemde yurtdışında yaptığı tanıtım çalışmalarından da söz eden Başkan Menderes Türel, “Bu dönemde Almanya’da ciddi çalışmalar yaptık.

Bu çalışmalar sonrasında Almanya’nın önemli gazetelerinde ve dergilerinde Antalya hakkında olumlu haberler yayınlanmasına vesile olduk. Bu çalışmalara şimdi de Viyana’da devam edeceğiz. Bu imaj çalışmalarını da arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım