Menu
RSS

Antalya BTP Yeniden ‘Mehmet Ali Buldu’ Dedi

Antalya BTP Yeniden ‘Mehmet Ali Buldu’ Dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Antalya İl Başkanlığı olağan kongresinde delegelerin tamamının oylarını alan Mehmet Ali Buldu, yeniden il başkanı seçildi. 27 Mart Pazar günü BTP Antalya İl Başkanlığı olağan kongresinde delegelerin tamamının oylarını alan Mehmet Ali Buldu, yeniden il başkanı seçildi.

Alyans Plaza’da düzenlenen kongreye BTP Akdeniz Bölge Müfettişi ve MYK Üyesi Yüksek Mimar Nazım Şahin, BTP MYK Üyesi Sani Ak, delegeler ve çok sayıda dinleyici katıldı.

’Haydar Baş Beye Mecburuz’

Kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İl Başkanı Mehmet Ali Buldu konuşmasında “Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Bey seçimlerden önce meydanlardan ve televizyonlardan milletimizi, eğer doğru seçimler yapmazsak ülkemiz zifiri karanlık bir döneme girecek diye uyarmıştı.

Şimdi her gün bombaların patladığı bir ülke olduk, rahat rahat gezemez, alışveriş yapamaz olduk, can ve mal emniyetimiz konusunda maalesef korkar olduk.” diye konuştu.

‘Prof. Dr. Haydar Baş Bu Milletin Aksakallısıdır’

Ardından konuşan BTP Akdeniz Bölge Müfettişi ve MYK Üyesi Yüksek Mimar Nazım Şahin “Ülkenin liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş'a ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Güveninize layık olmak için yeniden daha güçlü bir ekiple yola çıktık. Ülkemizin atmosferinin her gün daha da karardığı bu günlerde partimizi iktidar etmek boynumuzun borcudur.

30 yıldır Haydar Baş Beyle birlikteyim ve şahitim, bu güne kadar ne dediyse çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Beş sene önce Suriye’de hiçbir olay yokken bugün geldiği noktayı düşününce bunlar hayal değildir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş bunları kademe kademe yıllarca anlattı ikaz etti.

Büyük İsrail’in kurulacağını sıranın Türkiye’ye geleceğini ısrarla anlattı ama kimse dinlemedi. Yine Genel Başkanımızın dediği gibi bunlar tarihi de bu coğrafyayı da bilmiyorlar. Dolayısı ile bu badireden çıkacak çözümleri de asla olamaz. O yüzden biran önce Prof. Dr. Haydar Baş’ın etrafında kenetlenip memleketi düştüğü zifiri karanlıktan çıkarmak için çaba sarf etmemiz gerek, Haydar Baş Bey bu ülkenin yol gösteren aksakallısıdır” dedi.

‘Hırsızlık Yolsuzluk Değildir Diyen Fetvacılar Türedi

Kongrenin kapanış konuşmasını yapan BTP MYK Üyesi Sani Ak ”Peygamberimiz “Devlet malından bir hırka bile çalan kişi şehit olmaz” buyuruyor. Şimdi bunlar kalktı hırsızlık yolsuzluk değildir diye hocalarına fetvalar yayınlatıyorlar. Ayetlere, hadislere bile kılıf bulmaya çalışıyorlar. Hz Hüseyin’ in Kerbela’ da ki duruşunu sergilemek ve eğriyi doğruyu ayırt etmek gerekir. Bunlar bu kutsalları hiçe sayıyorlar” diye konuştu ve seçilecek yeni yönetime başarılar diledi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve Bağımsız Türkiye Partisi Antalya İl Başkanlığı’na yeniden Mehmet Ali Buldu seçildi.

yukarı çık
0
Paylaşım