Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Ünlü Oyuncu Meral Akşener'in Partisinde!

Ünlü Oyuncu Meral Akşener'in Partisinde!

Son üç yıldır MHP saflarında siyaset yapan ünlü oyuncu Mehmet Aslan da Meral Akşener cephesine geçti. Aslan'ın ismi partinin 200 kişilik kurucular listesinde yer aldı. Meral Akşener’in bugün açıklanan yeni partisi ile ilgili gelişmeler ortaya çıkmaya başladı.

Akşener’in partisinin 200 kişiden oluşan kurucular listesinde sürpriz isimler de var. Bunlardan birisi de oyuncu Mehmet Aslan. Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu olarak bilinen ve ardından sinema dünyasına adım atan Mehmet Aslan son üç yıldır MHP saflarında siyaset yapıyordu.

2014-2015 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul il başkan yardımcılığı görevini yürüten Aslan, son seçimlerde MHP’nin İstanbul 2. Bölge 4. sıra adayıydı.

Mehmet Aslan Kimdir?

29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelen Mehmet Aslan doğma büyüme buralıdır. Film ve dizi oyuncusu olan Aslan ayrıca MHP'nin İstanbul milletvekilidir.

Babası gazinolar kralı Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan’dır. Babasının ilk eşinden olan Sacit Aslanve Selçuk Aslan adında iki abisi vardır.

İlkokulu İstanbul’da devlet okulunda okudu. 10 yaşında Paris‘e gitti. Ve 10 yıl Ecole Pascal’da okudu. Sonra Baccalaureat diplomasını aldı. Bir yıl Sorbon‘da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi‘nde Uluslararası Ticaret okudu.

Döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi‘nde de okudu diplomayı oradan aldı. Fransızca, İngilizce, İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İdi

Ayrıca 2008 yılında vizyona giren, Sinem Kobal ile başrolü paylaştığı "Ayakta Kal" adlı bir de sinema filminde rol alan Mehmet Aslan, oyunculuğu dışında babasından kalan şirketi de yönetmektedir.

Miras kalan şirketi ile maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de tanınan bir isim olan Mehmet Aslan,

2014 yılında MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine gelerek, bir uyuşturucu türü olan bonzaiye karşı yürütülen kampanyanın yüzü ve sözcüsü olarak aktif görev aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım