Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Bunu Neden Yaptın Ki? Arda

Bunu Neden Yaptın Ki? Arda

Makedonya ile golsüz berabere kalan Milli Takım kafilesi maçtan sonra Üsküp'ten, Trieste'ye geçtiği sırada uçak içinde büyük bir rezalet yaşandı. Spor Yazarı Bilal Meşe'ye uçak hareket etmeden önce Arda Turan galiz küfürler ederek boğazını sıktı ve darp etti. 

OLAYIN GELİŞİMİ

Milli Takım futbolcuları ile birlikte kafilede yer alan VIP yolcular ve basın mensupları uçağa binip bagajlarını üst dolaplara yerleştirdiği sırada Arda Turan, cam kenarında oturan ve kemeri bağlı Bilal Meşe'nin yanına geldi ve, "Senin...Ana....Avradını...kız...Çoluğunu...Çocuğunu...k." şeklinde küfürler ederek saldırdığı gözlendi.

Meşe'nin boğazına sarılan ve sıkmaya çalışan Arda Turan'ın bu hareketine Burak Yılmaz ve Caner Erkin anında müdahale etti ancak olayda hayret ve şaşkınlık uyandıracak bir biçimde bu ikili Bilal Meşe'ye yüklenerek, "Otur bakalım yerine sen ne yapıyorsun" diyerek, takım arkadaşının tarafında yer aldılar.

TERİM VE VIP YOLCULAR ÖNDEYDİ

Uçak yerleşiminde öndeki 1 ve 4'üncü sıralarda Türkiye Futbol Direktörü Fatih terim ve VIP yolcular, 6-7 ve 8'inci sıralarda ise medya mensupları oturmaktaydı. Olayın olduğu sıralarda, Arda Turan'ın birden saldırıyı gerçekleştirmesiyle herkes neye uğradığını şaşırdı. Ön sırada bulunanların ise hadiseye müdahale etmediği de bir başka şaşkınlık yaratan durumdu.

Uçak Trieste'ye inip boşalmaya başladığı sırada ise bir başka hoş olmayan durum yaşandı. Başta Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan olmak üzere, Burak Yılmaz, Caner Erkin ve diğer Milli Takım oyuncuları kafile otobüsüne binip Slovenya'ya doğru yola çıktı.

yukarı çık
0
Paylaşım