Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Muğla'da Öğretmen, Trafikte Tartıştığı Üniversite Öğrencisini Bu Hale Getirdi!

Muğla'da Öğretmen, Trafikte Tartıştığı Üniversite Öğrencisini Bu Hale Getirdi!

Muğla Menteşe'de üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Uğur Coşkun Yürek, dün trafikte yol verme yüzünden tartıştığı öğretmen Ş.K. tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrenci Uğur Coşkun Yürek, dün kız arkadaşıyla birlikte Menteşe’nin Yeniköy Mahallesi’nde motosikletle eve gitmek üzere yola çıktı.

Bu sırada karşı yönden bir lisede matematik öğretmeni olan Ş.K.’nın kullandığı otomobil ile Uğur Coşkun Yürek’in yönetimindeki motosiklet yolda karşı karşıya geldi. İkili arasında, yol verme meselesinden tartışma çıktı.

Kız Arkadaşının Gözü Önünde Dövüldü

Tartışmanın büyümesi sonucunda Ş.K., iddiaya göre, aracında bulunan beyzbol sopasıyla üniversite öğrencisine vurmaya başladı. Yüzüne ve vücudunun değişik yerlerine darbe alan genç, kanlar içerisinde yere yığıldı. Kız arkadaşının önünde dövülen Uğur Coşkun Yürek, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Serbest Kaldı!

Polis tarafından gözaltına alınanan ve Hamdi Bey Polis Merkezi’nde ifadesi alınan Ş.K., daha sonra serbest bırakıldı. Hastanede dudağına 10 dikiş atılan ve 3 gün iş göremezlik raporu alan üniversite öğrencisi ise savcılığa giderek şikayetçi oldu.

"Çocuklara Örnek Olması Gerekirken..."

Üniversite öğrencisi, "Ş.K. tarafından öldürülesiye darp edildim. Trafikte yaşanan küçük bir sözlü tartışma sonucunda, şoför koltuğunun altından çıkarttığı beyzbol sopasıyla vücudumun çeşitli yerlerine ve yüzüme direk karşıdan vurarak yüzümde ömür boyu geçmeyecek kalıcı bir yaraya sebep oldu.

Kamuya mal olmuş ve hem yetiştirdiği çocuklara hem de ülke vatandaşlarına örnek olması gereken bir insanın, arabasında sopa bulundurması ve gerek gördüğünde karşısındaki üniversite öğrencisinin canını hiçe sayarak kullanması son derece vahşi bir olaydır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım