Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Esnaf Ziyareti Yapan AK Partililere Silahlı Saldırı: Ölü Sayısı 4 Oldu

Esnaf Ziyareti Yapan AK Partililere Silahlı Saldırı: Ölü Sayısı 4 Oldu

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişiden 4’ü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, Suruç ilçesine bağlı Dikili Mahallesindeki çarşıda yaşandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında yaşanan silahlı saldırıda yaralanan 8 kişiden 4’ü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerin arasında milletvekilinin kardeşi Mehmet Ali Yıldız’ın da bulunduğu öğrenildi.

Diğer yaralıların tedavilerine devam edilirken, durumu ağır olan bazı yaralıların uçak ambulansla başka illere sevk edildikleri öğrenildi.

Başbakan Binali Yıldırım, “Milletvekilimizin ağabeyi olayda hayatını kaybetti. Diğer ağabeyleri yaralandı. Orada yaralanan başka insanlarda var. Bu vahim bir hadisedir.

Sebebi ne olursa olsun hiçbir şey insan hayatından daha önemli değildir” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar öncesi vatandaşları selamlayan Başbakan Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ezanın okunmasıyla birlikte Başbakan Yıldırım, vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında yaşanan silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Hastanede tedavi altına alınan bir yaralının daha hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısı 4 oldu. Ölenlerin isimlerinin AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile

karşı taraftakilerden Esved Şenyaşar, Fadıl Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar olduğu belirlendi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Partililer’e yönelik saldırıyla ilgili, "Yaralıların tedavileri devam ediyor. Elbette çok elim bir hadise. Tüm milletimizi üzdü. Hepimizi üzdü.

Terörün nerelere, hangi boyutlara geldiğinin göstergesi. Milletimiz sükunetini muhafaza edecek elbette ki teröre pirim verilmeyecek" dedi.

CHP'li Özel: Siyasete bu kanı bulaştıranları lanetliyor ve kınıyoruz

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile beraberindeki gruba yönelik saldırıya ilişkin, "Siyasete bu kanı bulaştıranları lanetliyor ve kınıyoruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Manisa'nın Salihli ilçesine geldi. CHP'li Özel, Ak Parti milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile beraberindeki gruba yönelik saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Özel, "Türkiye adına utanç verici ve yürek burkucu bir haber aldık. Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız seçim çalışması yaparken, bir saldırıya uğramış. Bu son derece üzücü bir durum.

Hem Adalet ve Kalkınma Partisi ailesine ve teşkilatına, hem de sayın milletvekili ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Şiddet nereden gelirse gelsin, terör nereden gelirse gelsin, bir insanlık suçudur ve herkes tarafından lanetlenmelidir.

CHP grubu adına siyasete bu kanı bulaştıranları lanetliyor ve kınıyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım