Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP Doğuda İddialı: Aday Sıkıntısı Çekiyorduk, Şimdi İnanılmaz İlgi Var

CHP Doğuda İddialı: Aday Sıkıntısı Çekiyorduk, Şimdi İnanılmaz İlgi Var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partilerinin tüm belediyelerde aday çıkaracağını söyleyerek ‘ortak aday’ konusunda kapıyı kapattı. CHP’li yönetici, doğuda da iddialı oldukları mesajını verdi. AA’nın haberine göre partisinin Ordu il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Torun,

44 kente milletvekili ve parti meclisi üyesi gönderildiğini, burada rapor hazırlandığını ifade etti. Torun, 16 kente daha milletvekillerinin yönlendirildiğini dile getirerek bu kentlerden raporların da kısa sürede hazırlanacağını kaydetti.

Torun, 60 ilde adaylaşma noktasında önemli ölçüde belli verileri elde etmiş olacaklarını belirterek şunları söyledi: “Geriye 21 ilimiz kalıyor. Onu da mutlaka bu ay içerisinde gerçekleştirmiş olacağız.

Bütün örgütlerimizle bu anlamda diyaloğa geçtik. Onların görüşleri doğrultusunda geniş katılımlı eğilim yoklaması, anketler veya ön seçim tercihlerini aldık ve buna göre parti meclisinde bu kararları değerlendireceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi 1398 belediyede, her yerde adayını gösterecek. En iddialı ve başarılı olabilecek adaylarla 31 Mart 2019 yerel seçimlerine katılacağız.”

‘Doğuda inanılmaz ilgi var’

CHP’li yönetici, geçmişte aday bulmakta zorlandıkları seçim bölgelerinde en az iki-üç aday arasında kaldıklarını aktardı: “Özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde adaylaşma noktasında sıkıntı çekiyorduk,

şu anda inanılmaz bir ilgi var. Bu da 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin başarılı olacağının en büyük teminatı, en büyük göstergesidir.

Zaten seçmenlerimizde seçim kampanyasını başlattığımızda birçok belediyede en iddialı partinin CHP olduğunu görecektir.”diken.com fotoğraf: Reuters

yukarı çık
0
Paylaşım