Menu
RSS
Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Çarptığı Üniversiteli Öldü, 'Çöp Poşeti Sandım' Dedi

Çarptığı Üniversiteli Öldü, 'Çöp Poşeti Sandım' Dedi

Konya’da yolun kenarında bekleyen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerem Yılmaz’a çarpıp kaçan TIR şoförü Ahmet Vural, Adana’da yakalandı. "Çöp poşetine çarptığımı sandım. O yüzden umursamadım" diyen Vural, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Trafik polisleri, önceki gün saat 07.30 sıralarında Konya-Adana karayolunun 10’uncu kilometresinde yola saçılmış kıyafet ve eşyaları görünce şüphelenip durdu.

Çevreyi konrol eden polisler şarampolde bir erkek cesedi buldu. Yapılan inceleme ölen kişinin Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencisi Kerem Yılmaz’a ait olduğu ve bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Memleketi Şırnak’tan dönen Yılmaz’ın, saat 01.00 sıralarından yolcu otobüsünden indiği ve akrabalarının gelerek kendisini almasını beklediği tespit edildi.

Polisin temasa geçtiği Kerem Yılmaz’ın akrabası, "Telefonda evi tarif ediyordum. Orada beklemesini söyledim. Bu sırada telefon kesildi. Gidip, inceği yere baktım, göremedim. Telefonuna ulaşamadım." dedi.

Tampon Parçası Yakalattı

Kerem Yılmaz’a çarpıp kaçan aracı bulmak için çalışma başlatan polis, olay yerinde bulduğu bir TIR’a ait beyaz renkli tampon parçasından iz sürdü. Polis, kaza yerinden Adana’ya kadar olan güzergahtaki beyaz renkli 15 TIR’ı birebir, geri kalanları da MOBESE kameralarından olmak üzere 300 yakın TIR’ı inceledi.

Yaptığı araştırmada Pozantı İlçesi’ndeki sanayi sitesinde 01 P 3266 plakalı TIR’ın, ön kısmının hasarlı olduğu ve tamir edildiğini bilgisine ulaştı. Polis, tamir edilen TIR’ın sürücüsü Ahmet Vural, Pozantı İlçesi’ndeki evinde gözaltına aldı.

Çöp Poşeti Sandım, Kırılan Parçaları Değiştirdim''

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Ahmet Vural, "Seyir halindeyken bir cisme çarptım. Çöp poşetine çarptığımı sandım, o yüzden umursamadım. Sonra aracımın kırılan parçalarını taktırdım" diye ifade verdi. Yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Vural, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım