Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Bedava İnternet Paylaşımıyla Mehmetçik Vakfı'na Bağış Yaptırdı!

Bedava İnternet Paylaşımıyla Mehmetçik Vakfı'na Bağış Yaptırdı!

Tokat’ta kuaför Cemil Gezici, sosyal medya hesabından paylaştığı bildirimle, listesindeki kişilerin farkında olmadan Mehmetçik Vakfına bağışta bulunmasını sağladı. Kent merkezinde kuaför dükkanı işleten 34 yaşındaki Cemil Gezici, Şırnak'ta yüksek gerilim hattına takılarak düşen

Cougar tipi helikopterde bulunan 13 askerin şehit olmasına üzülerek, mehmetçiğe destek olmak için ne yapabileceğini düşündü.

Sosyal medya hesabından 'Anında 5 GB internet için sadece 2582'ye boş mesaj atmanız yeterli. Tüm hatlar için geçerli. Ben yaptım oldu. İnterneti olmayan kalmasın. Hemen eller telefona dostlar. Şaka değil' yazarak paylaşımda bulundu.

Listesindeki takipçileri ve arkadaşları Cemil Gezici'nin paylaşımını görerek 2582'ye kısa mesaj gönderdi. Mesajı gönderenler Gezici'nin verdiği numaranın Mehmetçik Vakfına ait SMS bağış numarası olduğunu, telefonlarına gelen "Mehmetçik Vakfına 10 TL bağış yaptığınız için teşekkür ederiz" yazılı iletiyi görünce anladı.

Kısa mesaj göndererek bağışta bulunanlar Gezici'nin sosyal medya paylaşımının altına böyle bir bağışa sebep olduğu için teşekkürlerini yazdı.

Bu şekilde yaklaşık 300 kişinin kısa mesaj göndererek bağışta bulunduğunu sosyal medya hesabından duyuran Cemil Gezici, "Yolladığınız SMS size 5 GB internet kazandırmıyor. Mehmetçik Vakfı'na 10 TL bağışta bulundunuz.

Bana gelen mesajlara göre 200-300 kişi mesaj atmış. Allah razı olsun, hayra geçtiniz. Belki bu paralarla, 7 yıldır ihalesi yapılamayan, helikopterlere takılan engel görüş sistemi takılmasına faydası olur. Belki o zaman Songül Yakut Yarbaylar tellere takılıp şehit olmaz" diye yazdı.

KAZADAN ETKİLENDİM

13 askerin şehit olduğu helikopter kazasının kendisini çok üzdüğünü söyleyen Cemil Gezici, ''Kazadan çok etkilendim. Kazaya helikopterlere takılmayan engel görüş sistemi olduğu söyledi. Engel görüş sisteminin 7 yıldır ihalesi yapılmamış. Biz de bu amaçla ne yapabiliriz diye düşündük.

Mehmetçik Vakfına bağış hattı vardı. GSM şirketine gönderilen boş mesajın kendilerine 5 GB internet kazandıracağını yazdık. Aslında böyle bir şey yoktu.

Sadece boş mesaj attıklarında Mehmetçiğe 10 Türk Lirası bağış yapılıyordu. Gönderen arkadaşlar dolaylı yoldan sevap işlemiş oldular. 

Yaklaşık 300 kişi geri dönüş sağlayarak bize teşekkür etti. Biz de bundan dolayı memnun olduk'' dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım