Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kan Donduran İki Bebek Cinayeti!

Kan Donduran İki Bebek Cinayeti!

Adana ve Şanlıurfa'da art arda iki anne doğum yaptıktan sonra bebeğini öldürdü. Adana'da, gayrimeşru ilişki sonucu doğan 2 günlük bebeğini, babasının mezarına gömerek öldüren üniversite öğrencisi bir kadın cezaevine gönderilirken;

Şanlıurfa'da bir kadın evde doğum yaptığını ve bebeği odunluktaki bir poşete koyduğunu itiraf etmesi üzerine gözaltına alındı.  

Hürriyet'te yer alan habere göre, Adana'da evlilik dışı ilişki sonucu doğan 2 günlük bebeğini, babasının mezarına gömerek öldürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi kadın cezaevine gönderildi.

Seyhan ilçesine ikamet eden üniversite öğrencisi M.D. (27), iki gün önce evinin tuvaletinde dünyaya gelen erkek çocuğunu Baklalı köyündeki babası A.D'nın mezarına gömerek öldürdü. Bunun üzerine M.D'yi gözaltına alan polis ekipleri, kadının ifadesi doğrultusunda bebeğin cesedini buldu. Mezardan çıkarılan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Üniversite öğrencisi ifadesinde, hamileliğini ailesinden gizlediğini belirterek bebeğinin ölü dünyaya geldiğini ve durumdan kimsenin haberi olmaması için de babasının mezarına gömdüğünü iddia etti.

Olay yeri inceleme ekipleri, annenin verdiği ifadeye rağmen ilk bulguların, bebeğin mezara gömülerek öldürüldüğü yönünde olduğunu ve kesin ölüm nedeninin otopsiyle belirleneceğini açıkladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı.

Şanlıurfa'da bir kadın da, ablasının evinde doğurduğu bebeğini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Eyyübiye Devlet Hastanesi'ne gelen yeni doğum yapmış Beyazgül Ç. (20), yapılan tedavisinin ardından polise verdiği ifadesinde ablası H.K'ye ait Yusufpaşa Mahallesi'ndeki evde doğum yaptığını ve bebeği odunluktaki bir poşete koyduğunu itiraf etti.             

Söz konusu adrese giden polis ekipleri, ağzı bağlanmış bir poşette yeni doğmuş bir erkek bebek cesediyle karşılaştı. Bebeğin cansız bedeni, olay yerine çağrılan cenaze aracıyla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili Beyazgül Ç, tedavisinin ardından gözaltına alındı. İHA ve DHA

yukarı çık
0
Paylaşım