Menu
RSS

Zeyna’ların Hedefi, Türkiye Şampiyonluğu

Zeyna’ların Hedefi, Türkiye Şampiyonluğu

Babaları eski tekvandocu olan kick boksun başarılı kızları Zeliha (18), Zehra (14) ve Sevgi Doğan (13) kardeşler, yeni başarılar için aralıksız çalışıyor. Küçükler kategorisinde Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanlı Zehra Doğan, Minikler Türkiye Şampiyonu unvanlı Sevgi Doğan ve geçtiğimiz

Şubat ayında Eskişehir'de yapılan K-1 Profesyonel Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda 3 maçını da kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Zeliha Doğan, şimdi de yeni bir Türkiye Şampiyonluğu için gün sayıyor.

Yanaray Spor Kulübü'nün sporcuları olan Zehra Doğan ile Sevgi Doğan, temmuz ayında yapılacak Küçükler-Yıldızlar-Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek.

Ablaları Zeliha Doğan ise önümüzdeki ay Samsun'da gerçekleştirilecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda gençler kategorisinde birincilik arayacak.

Yanaray Spor Kulübü'nün başkanı ve antrenörü Mehmet Yanaray, 'Zeyna'larım' olarak isimlendirdiği Doğan kardeşlerden kendi kategorilerinde şampiyonluk beklediğini söyledi.

Abla Zeliha Doğan, hedefinin kardeşi gibi Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirtti. Doğan kardeşlerin babası Mahmut Doğan da yıllarca tekvando sporu yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım