Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

‘U-12 Hüsamettin Çetinkaya’ Futbol Ligi Kupa Töreni Yapıldı

‘U-12 Hüsamettin Çetinkaya’ Futbol Ligi Kupa Töreni Yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu il temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından “U-12 Hüsamettin Çetinkaya” futbol ligi kupa töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) il temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), tarafından organize edilen, 6 takımın yer aldığı “U-12 Hüsamettin Çetinkaya” futbol ligi müsabakaları kupa törenine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, TFF il temsilcisi İsmail Şener, ASKF Başkanı Metin Bulut, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, kulüp başkanları ve antrenörler katıldı.

Törende konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her spor dalına olduğu gibi futbola da belediye olarak destek verdiklerini, bu amaçla 6 takımın katıldığı U-12 ligi müsabakalarının da Kumluca’da yapılıyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Her alanda olduğu gibi futbolda da, altyapının önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Kumluca Belediyespor olarak iki yıldır sağlam bir altyapı olması için mücadele ediyoruz. Bu konuda iyi bir yol kat ettik. İnşallah gelecekte Kumluca’mızda altyapısı sağlam iyi bir futbol takımımız olacak. Bunun yanında ilçemizde spor tesisleri anlamında çalışmalarımız var, inşallah bu çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlarız” dedi.

Gençlerin spora özendirilmesi, kötü alışkanlıklarından uzak tutulması amacıyla küçük yaşlarda çeşitli sportif etkinliklerin yapılmasının önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, ASKF tarafından ilçede düzenlenen ve kendi adının verildiği U-12 Hüsamettin Çetinkaya futbol ligi içinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut da, her spor dalına olduğu gibi Kumluca Belediyesi’nin futbola da büyük destek verdiğini, bu amaçla da kendilerinin de Türkiye Futbol Federasyonu il temsilciliği ile birlikte U-12 Hüsamettin Çetinkaya futbol ligini Kumluca’da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Turnuvada takımlar arasından kazanan ve kaybeden olmadığını ifade eden Bulut, “Burada amacımız bölgemizde futbol altyapısını geliştirmek, genç ve yetenekli sporcuların futbola kazandırılmasını sağlamak. Turnuvaya Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Kınık ve Toptaş olmak üzere 6 takımımız katılıyor.

İki haftadır devam eden müsabakalarda futbolun tüm güzelliklerini izliyoruz. Turnuvamız gelecek haftada devam edecek. Ben sporcularımız başta olmak üzere, ailelerine, antrenörlerine ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya turnuvaya katkıları ve amatör sporlara desteğinden dolayı plaket verdi. Daha sonra Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, TFF il temsilcisi İsmail Şener, ASKF Başkanı Metin Bulut ve AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer tarafından turnuvaya katılan sporcular ve takım temsilcilerine kupa, madalya ve futbol topları verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım