Menu
RSS

Türkiye Serbest Dalış Şampiyonası Kaş'ta Yapılacak

Türkiye Serbest Dalış Şampiyonası Kaş'ta Yapılacak

Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde yapılacak. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası, 1-4 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Kaş Hidayet Koyu'nda gerçekleştirilecek şampiyonaya dünya rekortmeni serbest dalış sporcuları Şahika Ercümen, Derya Can ve Serkan Aydın'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 50 sporcunun katılması bekleniyor.

İlk günü kayıt işlemlerinin yapılacağı şampiyonanın ikinci günü Hidayet Koyu'nda Paletli (MONO) Sabit Ağırlık Apnea ve Küp Apnea yarışmaları, üçüncü gün de yine aynı koyda Paletli (Bifin) Sabit Ağırlık Apnea yarışması yapılacak.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Dünya Sualtı Sporları Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Levent Ucuzal, "Bu şampiyonada 2- 9 Ekim 2016 tarihleri arasında yine Antalya'nın Kaş İlçesi'nde yapılacak olan Dünya Sualtı Serbest Dalış Şampiyonası için milli takım seçmeleri yapılacak.

Dünya şampiyonasının bir ön hazırlığı olacak. Ancak Türkiye Şampiyonası'nda, sporcularımızdan yeni Türkiye ve dünya rekorları bekliyoruz. Sporcularımız bu şampiyonada milli takıma seçilebilmek için enerji harcayacak" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım