Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

‘Tecrübe Konuşuyor’ Projesi Antalya’da Gençlerle Buluştu

‘Tecrübe Konuşuyor’ Projesi Antalya’da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından farklı illerde gerçekleştirilen "Tecrübe Konuşuyor" projesi Antalya’da gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda TRT Spor Spikeri Ersin Düzen moderatörlüğünde gerçekleşen programı çok sayıda sporcu ve genç takip etti.

“Tecrübe Konuşuyor" projesinin konuğu PTT 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu oldu.

Bir Ömre Sığmayan Futbol Öyküsü

Kendisinin çocukluk yıllarından itibaren futbolla ilgilendiğini anlatan eski milli kaleci Engin İpekoğlu, "Benim için olmazsa olmazlardan biri futboldu. Parkta arkadaşlarıyla futbol oynarken keşfedildim. Sonrasında Türk futbolunda Beşiktaş ve F.Bahçe ile şampiyonluklar yaşadığını belirtti.

Türk Sporuna Damgasını Vurdu

Bugün kariyerine ‘teknik direktör’ olarak devam eden Engin İpekoğlu, Adanaspor’u 12 yıl sonra nasıl Süper Lig’e çıkarttığını  “Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray ve Trabzonspor.

Böylesine büyük camia ve önemli taraftar topluluklarına sahip takımlarda ‘teknik direktörlük’ yapmak her teknik adamın olduğu gibi benim de hayalim.

Daha önce şampiyonluklar yaşadığım F.Bahçe ya da Beşiktaş’ın başına bir gün ‘teknik direktör’ olarak geri dönmek isterim. Umarım belki bu hayalim bir gün gerçekleşir dedi.

Hedefimde Beşiktaş Kalesi Vardı

“21 yaşında Sakaryaspor’a transfer oldum. Türkiye’ye geri dönmemle birlikte hayatım adeta değişti. İyi bir form grafiği ortaya koydum ve kendime hedef olarak Beşiktaş’ı belirlemiştim.

Çünkü o dönemde G.Saray’ın kalesinde Simoviç, F.Bahçe’de Toni Schumacher vardı. İstediğiniz kadar iyi bir kaleci olun, bu isimler varken, ağzınızla kuş tutsanız nafile. O yüzden hedefim Beşiktaş’tı. Bunu da başardım. Sonrasında Milli Takım kapısı da açıldı.”

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından farklı illerde gerçekleştirilen "Tecrübe Konuşuyor" projesinde Ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş, topluma örnek olmuş ve kamuoyu tarafından kabul görmüş kişiler, gençlerle tecrübelerini paylaştığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, bu tür etkinliklerin gençler üzerinde olumlu etki sağlayacağı inancında olduğunu söyledi.

"Tecrübe Konuşuyor" projesinin sonunda Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri ve Daire Başkanı Rasim Arı'ya, Adanaspor’un Teknik direktörü ve Eski Milli kaleci Engin İpeoğlu’na ve TRT Spor Spikeri Ersin Düzen’e plaket taktim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım