Menu
RSS

Paşalı Melekler, Zağnos’u Konuk Ediyor

Paşalı Melekler, Zağnos’u Konuk Ediyor

Muratpaşa Belediyespor, Play-off yarı final serisinin ikinci maçında bugün Zagnosspor’u Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda konuk ediyor. Paşa’nın melekleri saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşmayı kazanarak seride 2-0 öne geçmeyi hedefliyor.

Bayanlar Hentbol Süper Lig yarı final ilk maçında Trabzon Zağnosspor’u deplasmanda yenerek seride 1-0 öne geçen Muratpaşa Belediyespor, yarın kendi evinde serinin ikinci maçını oynayacak.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Özgür Benli, Savaş Yüksek ikilisi yönetecek

Paşa’nın meleklerinde Natalia Kotsina ve Gülsüm Güleçyüz sakatlıkları nedeni ile Zağnosspor karşısında forma giyemeyecek.

Ünsal: Finale Yükselmek İstiyoruz

Play-off yarı final serisinin ilk maçında Zağnosspor’u 37-30 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, bugün oynayacağı ikinci maçı da kazanarak seride durumu 2-0’a getirmeyi hedefliyor.

Serinin üçüncü maçının pazar günü oynanacağını ve iki maçı kazanarak finale kalmayı istediklerini belirten Antrenör Birol Ünsal, “İlk maçta her iki devrede oyun disiplininden kopmayarak galibiyeti kazandık. Bugün taraftarlarımızın desteği ile galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım