Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Paşa'nın Melekleri'nde Tek Hedef Galibiyet

Paşa'nın Melekleri'nde Tek Hedef Galibiyet

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Federasyonu Kupası'nda (EHF CUP) hafta sonu oynayacağı ACME Zalgiris Kaunas maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl yeni bir anlayışla yeniden yapılanan Paşa'nın Melekleri'nde tek hedef turu geçmek.

Hentbol Bayan Süper Lig'de mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, EHF CUP'teki ilk maçında cumartesi günü 15.00'te Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Litvanya takımı Kaunas'la karşılaşacak. Paşa'nın Melekleri, pazar günü 15.00'te de rövanş maçına çıkacak.

Üst Tura Çıkmak İstiyoruz

Hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, Litvanya takımını eleyip üst tura yükselmek istediklerini söyledi. Sadece Muratpaşa Belediyespor için değil Antalya ve Türkiye için çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ünsal, Avrupa kupalarında çok önemli başarılar elde ettiklerini dile getirdi. Ünsal, “Bu başarı grafiğini devam ettirmek, geçmiş başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Yeni Anlayış

Bu yıl takım olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve kadroyu Yıldız ve Genç milli takım oyuncularıyla takviye ettiklerini belirten Ünsal, “Çok genç bir takımız.

Oyuncuların göstereceği performans takımımızın ligdeki ve Avrupa'daki geleceğini belirleyecek. Oyuncularımız hem bunun bilincinde hem de Türk hentbolunun geleceğini ellerinde tuttuklarını farkında. Başaracaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Avrupa Arenasına İlk Kez Çıkacaklar

Takımın yeni oyuncularından 17 yaşındaki Dönegül Bozdoğan, ilk defa bir Avrupa Kupası karşılaşmasında forma giyeceğini belirterek, heyecanlı olduğunu söyledi.

Turu geçmek istediklerini belirten Bozdağan, hafta sonu oynanacak karşılaşma için tüm taraftarları Süleyman Evcilmen Spor Salonu'na davet etti. Yeni transferlerden 18 yaşındaki Cansu Akalın da ilk kez bir Avrupa maçında sahada olacağını belirterek taraftar desteğinin önemine dikkat çekti.

yukarı çık
0
Paylaşım