Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Milli Takıma Antalya Damgası

Milli Takıma Antalya Damgası

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde yoluna devam eden Paşa'nın Melekleri'nin 8 sporcusu, U19 Bayan Hentbol Milli Takımı'na seçildi. Muratpaşa, Milli Takım'a U19 kategorisinde en çok oyuncu kazandıran takım oldu.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, mücadele ettiği Süper Lig'e bu yıl kendi kurallarını koyarak başladı. 14 yabancıya kadar izin verilen ligde kendisine 3 yabancı oyuncu sınırı koyan Paşa'nın Melekleri, genç ve yetenekli Türk oyunculardan oluşan bir kadro kurdu.

Teknik kadroya bu yıl diyetisyen ve kondisyoner dahil edilirken takım ligde şu ana kadar oynağı 19 karşılaşmadan 12'sini kazanma başarısı gösterdi. Aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı olan Paşa'nın Melekleri, mart ayında gerçekleştirecek milli takım kamplarına 11oyuncusunu gönderdi.

U19'da 8 Muratpaşalı

Paşa'nın Melekleri, U19 Bayan Hentbol Milli Takımı'na en çok oyuncu gönderen takım oldu. 8 oyuncu milli katım aday kadrosunda yer aldı. Ayşe Dinç, Büşra Erdoğdu, Cansu Akalın, Selen Akalın, Sevgi Kalyoncuoğlu, Yaren Uzun, Ecem Birben'le birlikte aynı zamanda A Milli Takım'a çağırılan Döne Gül Bozdoğan, 9- 14 Mart tarihlerinde Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Ankara'da yapılacak kampa katılacak.

A Milli'de 3 Oyuncu

2017 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off müsabakaları hazırlıkları için 13- 19 Mart tarihleri arasında Antalya'da kampa girecek A Milli Takım'ın aday kadrosunda Muratpaşa Belediyespor'dan Sevilay İmamoğlu Öcal, Yasemin Şahin, Döne Gül Bozdoğan yer aldı.

U19 Milli takımına seçilen sporcular, antrenörleri Birol Ünsal'la birlikte Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Milli hentbolcuları tek tek kutlayan Başkan Uysal, oyuncularla gurur duyduğunu dile getirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım