Menu
RSS

Manavgatspor Çalışmalara Çift Antrenmanla Başladı

Manavgatspor Çalışmalara Çift Antrenmanla Başladı

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor'da yeni sezon çalışmaları günde çift antrenmanla başladı. Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, günde çift idmanla başladıkları yeni sezon hazırlıklarını, gelecek hafta kamp yapacakları Nevşehir'de sürdüreceklerini belirtti.

Nevşehir kampında oynayacakları hazırlık maçlarıyla takımın durumuna bakacaklarını belirten Atalay, uyum sağlayan ve sağlamayan futbolcular arasında değerlendirme yapıp eksik bölgelere transfer yapmak istediklerini söyledi.

Transfer çalışmaları kapsamında görüştükleri futbolcularla önümüzdeki günlerde anlaşma sağlayabileceklerine değinen Atalay, "Hazırlık maçlarında takımın durumunu gördükten sonra transfer yapmak istiyoruz.

Bu sene defans, orta saha ve forvette 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Şu anda temasta olduğumuz arkadaşlarımız var bugünlerde transferleri gerçekleşebilir" diye konuştu.

Takımda gördükleri eksikler konusunda Süper Lig ekipleri olan Antalyaspor ve Alanyaspor'la da görüşeceklerini dile getiren Atalay, "Antalyaspor ve Alanyaspor'dan yıllarca sporcu aldık.

Her iki kulüple temasımız var ama bu sene daha bu konuda isteğimiz olmadı. Ama takımda gördüğümüz eksikler konusunda mutlaka bu konuda talebimiz olacak" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım