Menu
RSS

Kick Boks’çu Sporcular Antalya’ya Madalya Yağdırdı

Kick Boks’çu Sporcular Antalya’ya Madalya Yağdırdı

Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında 12 Altın, 15 Gümüş 16 bronz kazanan Antalyalı sporcular Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.

Antalya’ya 43 Madalya

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Türkiye'de ve Antalya’da ilk defa düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na  bilgi veren Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Gazi Demirdağ “ Antalya Turgut Özal Spor Salonu'nda, gerçekleştirilen turnuvaya 14 ülkeden bin 200 sporcunun katıldığını ve müsabakaların point fighting, kick light, light contact, low kick ve full contact kategorilerinde oynandığını Antalyalı sporcuların, 12 Altın, 15 Gümüş 16 bronz madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurduğunu belirtti.

İyi bir sporcu rol modeldir

14 ülkeden bin 200 sporcunun Türkiye’de Büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye ve Antalya’ya  12 Altın, 15 Gümüş 16 bronz madalya kazanıp büyük gurur yaşatan  sporcuları Kick Boks antrenörü  İrfan Berme, Sinan Özdal, Mustafa Yapıcı, Yasin Urlu, Süleyman Yapıcı, Cemil Coşkun, Ahmet Karakaş, Zekariya Demir, Filiz Önal, Ali Alakuş, Selahattin Karakuş’u tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Sporcularla sporun yanında akademik başarının olması gerektiği üzerine sohbet eden Hacıcaferoğlu, iyi bir sporcunun her zaman rol model olması gerektiğini, sporda ve eğitimde başarılı olmak için de her zaman çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Gösteri büyüledi

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na sporcular Kick Boks point fighting kategorisinde mini gösteri sundu. T

urnuvada derece alan sporculara spor malzemesi hediye eden Hacıcaferoğlu başarılarının devamını diledi. Ziyaret toplu çekilen fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım