Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kemer'de Sea To Sky Hazırlıkları Sürüyor

Kemer'de Sea To Sky Hazırlıkları Sürüyor

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen ve Türkiye'nin uluslararası tek enduro motosiklet yarışı olan Red Bull Sea to Sky'da hazırlıklar sürüyor. Ekim ayında yapılması planlanan yarışmaya şu ana kadar 23 ülkeden 240 sporcu kayıt yaptırdı.

Kemer'de bu yıl 7'ncisi düzenlenecek Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı, 6-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sahilden başlayıp 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesinde sona erecek yarış için etaplar ve rotalar hazırlandı.

Şu ana kadar 23 ülkeden 240 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışmada en büyük değişiklik ikinci etap olan 'Orman Etabı'nda yaşandı. Kemer merkezde başlayarak Tekirova Mahallesi'ne kadar olan 43 kilometrelik yeni etap izleyicilere seyir zevki yaşatırken, sporcuları da daha fazla zorlayacak.

Sahilden 2365 metrelik Tahtalı Dağı zirvesinde bitecek olan 'Dağ Etabı'nın ise son bölümlerinde yapılan değişikliklerle zirveye çıkışlar zorlaştırıldı.

Yarışmanın organizatörü ve Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, geçen yıl 33 ülkeden 300 yarışmacının katıldığı yarışma için kayıtların sürdüğünü söyledi.

Bu yıl etaplara daha zorlu bölümler eklediklerini aktaran Semih Özdemir, "Özellikle 'Gümüş Noktası' dediğimiz gümüş madalyayı almayı hak edenlerden sonraki altına ulaşacak olan sporcuları zorlayacak bölüm biraz daha zorlaştırıldı. Bununla birlikte seyir noktalarımızı belirledik" dedi.

Gelecek olan misafirlerin padok alanından yarışı nerede izleyebilecekleriyle ilgili yarışçı haritalarını temin edebileceğini belirten Özdemir, "Son gün için 8 ayrı seyirci noktamız var.

Yine 7 Ekim'de Ayışığı Parkı'ndan başlayıp Tekirova'da bitecek olan yarış için de 7 seyir noktamız var. Bunlar haritalarda belirtildi. Nasıl ulaşılacağı, koordinatları, orada neler görebilecekleri gibi detayların hepsi haritalarda mevcut" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım