Menu
RSS

Geleceğin Yıldızları Antalya Yaz Spor Okullarında

Geleceğin Yıldızları Antalya Yaz Spor Okullarında

İl Spor Merkezlerinde “Bu yaz mutlaka Spora Başlamalısın” sloganıyla 05-18 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz olarak katıldığı basketbol kursları 3 bin 500 çocuğun katılımıyla devam ediyor.

Atatürk Spor Salonu ve 10 Bin Kişilik Spor Salonunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma günlerinde yapılan kurs eğitimleri basketbol antrenörleri tarafından uygulamalı ve teknik olarak veriliyor.

Ayrıca, Engelli İl Spor Merkezlerinde “ Başarıda Engel Yok” projesiyle Perşembe ve Cuma günleri Atatürk Spor Salonunda Basketbol branşında gerçekleşen kurslar çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “İl Spor Merkezlerinde açılan kurslarımızda çocuklarımız, serbest zamanlarını antrenörler nezaretinde spor yaparak değerlendiriyor dedi.”

Hacıcaferoğlu, 24 bin 083 öğrencinin il ve ilçeler spor merkezlerine kayıt yaptırdığını ve bu sayıyla çocukların spora ilgisinin her geçen gün daha da artığını belirtti.

Ayrıca Hacıcaferoğlu, “Engelli İl Spor Merkezlerinde çocuklara, Yüzme, Basketbol, Masa Tenisi ve Bocce branşlarında spor yaptırdıklarını ve bu proje kapsamında başarılı çocukları keşfederek Türk sporuna kazandırmak istediklerini söyledi.”

yukarı çık
0
Paylaşım