Menu
RSS

CLK Spor Antalya Şampiyonu Oldu

CLK Spor Antalya Şampiyonu Oldu

CLK Spor Kulübü futbol branşında U16 Yaş Grubu play-off mücadelesini namağlup kapatarak Antalya şampiyonu oldu. CLK Spor Kulübü U16 yaş grubunda Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş’ye bağlı ve 100 gence sportif aktivite ortamı yaratan CLK Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

U16 Yaş Grubu play-off mücadelesini yenilgisiz tamamlayan CLK Spor Kulübü, Antalya şampiyonu olarak Denizli’de 2-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye şampiyonasına katılacak.

CLK Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen kupa töreninde, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Metin Bulut, CLK Spor Kulübü U16 yaş grubu kaptanı Ali İhsan Erdoğan’a Antalya Şampiyonluk kupasını takdim etti.

Kupayı alan futbolcular, ‘şampiyon CLK’ sloganıyla kupayı hep birlikte göğe taşıdılar. Kupa töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, '’Gençlere spor aracılığıyla sorumluluğu, mücadeleyi, çalışmayı ve başarının bu temel prensiplere bağlı olduğunu öğretebilmek amacıyla CLK Spor Kulübü’müzle desteklerimizi sürdürüyoruz.

CLK Akdeniz olarak bölgemizdeki futbol takımlarına verdiğimiz enerji ve destekle Alanyaspor süper lige çıktı. Antalyaspor da ligdeki başarısını devam ettirdi. Bu başarılar da bizleri gururlandırıyor. Sevindiriyor’' dedi.

CLK Spor Kulübü, Türkiye şampiyonluk finallerinde İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Muğla ile şampiyonluk için yarışacak.

yukarı çık
0
Paylaşım