Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Çine Madranspor Maçı Öncesi Yönetim Ve Oyuncular Kahvaltıda Biraraya Geldi

  • Yazan 
Çine Madranspor Maçı Öncesi Yönetim Ve Oyuncular Kahvaltıda Biraraya Geldi

Kemer Tekirovaspor’da Çine Madranspor karşılaşması öncesi yönetim ve oyuncular sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kemer Tekirovaspor tesislerinde saat 10:00 da birlikte yapılan kahvaltının ardından oyuncular ve yöneticiler tesislerin dinlenme salonuna geçtiler.

Tesislerin dinlenme salonunda gerçekleşen toplantıya Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can, Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şimşek Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Cesur ve oyuncular katıldı.

Asbaşkan Durmuş Can’dan Oyunculara Bayram Öncesi Ödeme Müjdesi…

Kemer Tekirovasporlu oyunculara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can şunları dile getirdi; “Çine Madranspor karşılaşmasının bizim için önemi büyük, 2. Lig hedefimizde iç sahada oynayacağımız müsabakada alacağımız üç puanın değeri çok yüksek. Başkanımız İsmail Selami Minta dün itibariyle tedavi altına alındığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu olarak tedavisine evinde devam ediliyor ve sağlık durumu gayet iyi ayrıca sizlere çok çok selamı var. Sizlere güveni sonsuz, Çine Madranspor karşılaşmasında hepinize başarılar diledi.” Diyerek sözlerine devam eden Asbaşkan Durmuş Can, yaklaşan bayram öncesinde tüm oyunculara ödeme yapılacağının müjdesini verdi. “Ödemeler konusunda her oyuncumuzun kafası rahat olsun, sizler çalışmalarınıza ve oynayacağınız müsabakalara odaklanın gerisini bizler halledeceğiz.” Diyerek Çine Madranspor karşılaşması öncesinde oyunculara moral depoladı.

Gerçekleşen konuşmaların ardından sohbet ortamında geçen toplantının sonunda Kemer Tekirovasporlu yöneticiler oyunculara tek tek başarılar dileyerek Kemer Tekirovaspor Tesislerinden ayrıldılar.

Çine Madranspor Karşılaşmasında Hedef Üç Puan…

3. lig 2. Gurupta 2. Lig hedefleyen Kemer Tekirovaspor, ligin ilk haftasında Maltepespor yenilgisiyle başlamasının ardından ligin 2. Haftasındaki ilk iç saha karşılaşmasında 68 Yeni Aksarayspor’u yenmiş, ligin 3. Haftasındaki Sancaktepe Belediyespor deplasmanında aldığı beraberlikle puanını dörde çıkararak puan cetvelinde dört puanla 10. sıraya yerleşti. Ligin 4. Haftasındaki müsabakada iç saha avantajını kullanarak üç puan hedefleyen Kemer Tekirovaspor Çine Madranspor karşılaşmasının hazırlarına devam ediyor.

yukarı çık
0
Paylaşım