Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Beşiktaş’ta Jose Sosa Krizi Mutlu Sonla Bitti

Beşiktaş’ta Jose Sosa Krizi Mutlu Sonla Bitti

“Eşim Türkiye’ye dönmek istemiyor” diyerek ayrılmak için vize isteyen Arjantinli’ye Beşiktaş yönetimi rest çekmiş, kadro dışı bırakmıştı. Tangocu dün ailesiyle beraber İstanbul’a döndü, Beşiktaş da bugün Sosa hakkında bir açıklama yaparak Sosa'nın affedildiğini açıklamıştı. Tecrübeli oyuncu akşam idmanına katıldı.

Beşiktaş’ta son dönemlerin en büyük krizlerinden birini Sosa yaratmış, ülkemizdeki olayları bahane edip, “Eşim Türkiye’ye dönmek istemiyor. İzin verin gideyim” ifadelerini kullanmıştı.

Dün eşinin tatil yaptığı İbiza'ya giderek burada bir görüşme gerçekleştiren ve eşini ikna eden Jose Sosa Türkiye'ye dönmüştü. Sosa krizinin patlak vermesinden sonra Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Arjantinli futbolcu ile sürekli iletişim halinde olmuş ve yıldız futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba harcamıştı.

Bu görüşmeler sonucunda Sosa ikna oldu ve Beşiktaş'ta antrenmanlara çıkma kararı aldı.  Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, resmi sitesinden bir açıklama yaptı ve Sosa'nın affedilerek takımla antrenmanlara çıkacağını açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın Resmi İnternet Sitesinden Yaptığı O Açıklama;

Sözleşmesi devam eden oyuncumuz Jose Sosa, kulübümüz ve teknik heyetimizle yaptığı olumlu görüşmeler sonucunda affedilerek, bugün saat 18:00'da gerçekleşecek antremanla birlikte A Takımımıza katılacaktır.

Kendisinin yeni sezonda ailemizin bir parçası olarak takımımızda yer alacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla, Beşiktaş JK

Fikret Orman: Sosa Doğru Kararı Verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş Ümraniye'de Kartal Yuvası açılışına katıldı.

Açılışta yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Mican ve Hakan Kalkavan'da hazır bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte kurdele kesen ve Kartal Yuvası'nı gezen başkan Orman, kadro dışı cezası kaldırılan Jose Sosa ve Antalyaspor ile Eto'o konusunda yaşanan polemik ile ilgili açıklamalar yaptı.

Antalyaspor'un Eto'o konusunda istediği yere başvurabileceğini söyleyen Orman, Jose Sosa'nın doğru kararı verdiğini belirtti ve Beşiktaş için hayırlı olmasını diledi.

Burası Beşiktaş Herkes Beşiktaş'ın Ne Olduğunu Bilecek

Başkan Fikret Orman Jose Sosa'nın önünde üç seçeneğinin olduğunu ve bunlardan Beşiktaş'ı seçtiğini söyleyerek, ''Sosa'nın doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası Şenol hocamızda olacak.

Artık takım arkadaşlarıyla birlikte olacak. Futbolun içinde olan şeyler. Her zaman söylüyorum. Burası Beşiktaş, herkes Beşiktaş'ın ne olduğunu bilecek, ona göre hareket edecek.

Şu anda sözleşme konusunu konuşmanın ne zamanı, ne yeri. İlk etapta Beşiktaş'ın oyuncusu ve bu bütünün bir parçası olduğunu kabul edip, arkadaşlarının yanına dönmesi lazım. Şu anki gelişmeler bu kadar" diye konuştu. Fanatik

yukarı çık
0
Paylaşım